HOPP: Ole Kristian Eliassen hoppet over alle lagvenninnene sine under juleoppvisninga søndag. Foto: Ivar Løvland
HOPP: Ole Kristian Eliassen hoppet over alle lagvenninnene sine under juleoppvisninga søndag. Foto: Ivar Løvland

Hoppet elegant over jentene sine

STORSTEINNES: Ole Kristian Eliassen er eneste gutt sammen med åtte jenter i den eldste treningsgruppa på Storsteinnes. På juleavslutninga tok han skikkelig sats.

Publisert Sist oppdatert

- Det var litt skummelt å hoppe over alle jentene, og jeg håpet for Guds skyld at jeg klarte å komme over dem, sier Ole Kristian Eliassen.

På fredag fyller han 14 år, og søndag svevde han høyt over de åtte jentene som sammen med han utgjør den eldste troppen med turnere i Storsteinnes IL sin turngruppe.

Flere av jentene har turnet i mange år, men Ole Kristian har bare drevet med turn et par års tid.

- Vi lagde showet vårt rett før juleavslutninga, sier Ole Kristian.

JULETURN STORSTEINNES

På treninga før søndagens juleturn i Balsfjordhallen smalt han litt borti Mona Martinsen som lå oppå de andre jentene mens Ole Kristian svevde over. Heldigvis gikk det bra, uten større skade.

- Men vi stolte på at han ville klare det greit i selve oppvisninga, smiler Mona.

Småskummelt

Det viste seg å stemme, for Ole Kristian gikk høyt over jentene på trampetten før han landet trygt på matta, assistert av gruppas kyndige trenere.

- Det er kjempegøy å drive med turn, med det er litt «skummelt» på juleavslutninga når vi skal vise alt vi kan for masse folk på tribunen, sier 14-åringene Mia Olsen, Janita Elvebo Karlsen og to år eldre Mona Martinsen.

Ny ledelse

Turngruppa i Storsteinnes idrettslag klarte til slutt å få valgt en ny leder på sist ukes årsmøte. Dermed blir aktiviteten for over 100 unger videreført. Hadde ikke klubben klart å finne en ny leder, var tilbudet videre høyst usikkert. På årsmøtet ble Trine Lunde valgt til ny leder av gruppa. Hun overtar litt utpå nyåret.

- Vi er veldig glad for at lederkrisa i klubben løste seg, for det ville vært ille om det skulle bli slutt med turn her, sier Mona Martinsen.

Jentenes gutt

Jentene på den eldste turngruppa synes det er stas at de har en gutt sammen med seg. Det gjør at de også kan stille i mix-klassen når det arrangeres mesterskap.

- Ole Kristian er «vår», og ingen får lov til å ta ham fra oss, smiler jentene, og skotter bort på sin spretne gutt.

- Å være alene gutt sammen med alle jentene er helt greit. Ingen problemer med det, gliser Ole Kristian Eliassen fornøyd i fanget på jentene sine.

Markerte slutten

Juleturnoppvisninga markerte slutten på høstens turning i Balsfjordhallen. Det var unger fra 3 år og til første året på videregående som viste fram sine kunster, godt assistert av sine dyktige trenere. Til og med julenissen kom innom, før det hele ble avsluttet med tonene fra Nordnorsk julesalme i desemberkvelden.

Powered by Labrador CMS