DEN NYE ØKONOMISJEFEN: Lene Lettrem har vært konstituert økonomisjef siden august, og nå er det klart at hun blir sittende i sjefsstolen på Plan- og økonomi. Hun tiltrådte offisielt stillingen 1. oktober. Foto: Vera Lill Bjørkhaug
DEN NYE ØKONOMISJEFEN: Lene Lettrem har vært konstituert økonomisjef siden august, og nå er det klart at hun blir sittende i sjefsstolen på Plan- og økonomi. Hun tiltrådte offisielt stillingen 1. oktober. Foto: Vera Lill Bjørkhaug

Hun er Målselvs nye økonomisjef

MÅLSELV: Lene Cecilie Lettrem (34) var den av de syv søkerne som til sist trakk det lengste strået.

Publisert Sist oppdatert

Etter to utlysninger til stillingen som ny økonomisjef etter Pål Mathisen, landet Målselv kommune på Lene Cecilie Lettrem.

Da hun formelt tiltrådte stillingen som økonomisjef 1. oktober hadde hun fungert som konstituert økonomisjef siden 21. august. Før det var hun ansatt som økonomikonsulent på samme avdeling gjennom de siste fire årene, og kjenner følgelig organisasjonen godt. Før det jobbet hun i fem år som økonomikonsulent i Bardu.

Lettrem er ei ekte målselvjente, født og oppvokst 400 meter unna sin nåværende arbeidsplass. I likhet med mange andre har også hun vært ute i verden og luftet seg litt, men har nå bosatt seg på Bardufoss, der hun har bodd siden 2012. Hun er gift og har to barn i skole- og barnehagealder.

– Jeg trives veldig godt i Målselv, både som innbygger og ansatt, sier hun.

– Har fått god ballast

Å holde styr på kroner og øre i et kommunebudsjett er en oppgave 34-åringen ser fram til.

Det hun ser på som sin hovedoppgave er å bistå kommunen i å yte best mulig tjenester innenfor de rammene som finnes.

– Det er en stor og langstrakt kommune. Utfordringa blir å få pengene til å strekke til, for vi har så mange muligheter, sier hun.

Hun føler at hun har fått en god ballast gjennom å ha hatt en god økonomisjef foran seg.

– Samtidig skal jeg gjøre ting på min måte og fylle mine egne sko, avslutter hun.

Fornøyd med ansettelsen

Rådmann Frode Skuggedal redegjorde i en mail til sine ansatte at kommunen, sammen med hovedtillitsvalgt, etter en omfattende prosess til slutt sto igjen med det de betegnet som en meget god kanditat til stillingen.

– Jeg er derfor glad og meget fornøyd med at Lene Lettrem nå har takket ja til stillingen. Lene har et godt utgangspunkt for å fylle rollen, hun har den riktige bakgrunnen, erfaring og ikke minst verdigrunnlaget, sier han.

Skuggedal trekker også fram at Lene over tid har fått vokse i Målselv kommune, slik at hun nå er klar for denne viktige jobben.

– Akkurat dette er et viktig element og sier mye om organisasjonen vi er en del av, og jeg ser frem til et godt samarbeid og en spennende fremtid, avslutter han i sitt velkomstbrev.

Powered by Labrador CMS