VIL HILSE PÅ BARNA: I morgen og torsdag kommer TV-figuren Fantorangen til Filmcamp for å hilse på sine unge tilhengere. Foto: Ole Kaland/NRK
VIL HILSE PÅ BARNA: I morgen og torsdag kommer TV-figuren Fantorangen til Filmcamp for å hilse på sine unge tilhengere. Foto: Ole Kaland/NRK

I morgen kommer Fantorangen til Øverbygd

MÅLSELV: Onsdag braker det løs med «Monsen minutt for minutt» i Indre Troms. I den forbindelse kommer selveste Fantorangen på besøk til Filmcamp for å hilse på de yngste innbyggerne.

Publisert Sist oppdatert

I morgen tar Lars Monsen med seg glade turgåere på NRKs TV-satsing «Monsen minutt for minutt» sin første etappe i Indre Troms. Sammen skal de gå fra Innset i Rostadalen til Isdalen, før de fortsetter sin ferd neste dag.

Men det er ikke bare turgåerne som kan få en unik opplevelse mens Monsen og NRK er i området. Både onsdag og torsdag blir det nemlig mye aktivitet på Filmcamp. Mange barn vil nok glede seg over at barne-tv-figuren Fantorangen kommer på besøk begge dagene for å hilse på sine unge tilhengere.

Filmcampdirektør Kjetil Jensberg håper mange kommer innom, både på dagtid og om kvelden når Sommeråpent sendes. Filmcamp starter begge dagene med å invitere til saft-, is- og svelefest et par timer etter lunsjtid, og etter hvert dukker Fantorangen opp. Skjold brannstasjon stiller også opp med brannbil som barna kan få omvisning i.

I tillegg kommer filmstjernehesten Liana som barna kan få ri på. Liana hadde en sentral rolle i filmen Oskars Amerika.

Sommeråpent

Senere på kvelden blir det piknik på Filmcamp og deltakelse på Sommeråpent.

– Vi vet ikke hvem som skal være gjester under Sommeråpent. NRK har holdt kortene tett inntil brystet, sier Jensberg.

Det eneste han vet er at Resirkulert skal opptre under onsdagens sending, mens Violet Road skal opptre torsdag. Da kan de som ønsker å være med på Sommeråpent ta med seg grillmat som de kan varme på grillene som Filmcamp stiller med. Man kan også kjøpe lett mat, saft og kaffe dersom man ikke ønsker å ta med egen mat.

Jensberg håper på et yrende folkeliv både under Fantorangens besøk og under sendinga av Sommeråpent.

– Da håper vi at mange stiller opp. Det er fine forhold for unger der, og det er fine forhold for voksne å sette seg ned og kose seg, sier han.

Powered by Labrador CMS