ETTER PLANEN: Fagerli miljøtjeneste skal være klar til å tas i bruk i februar 2020 Foto: Kari Anne Skoglund
ETTER PLANEN: Fagerli miljøtjeneste skal være klar til å tas i bruk i februar 2020 Foto: Kari Anne Skoglund

I rute med storinvesteringene

MÅLSELV: Siste nytt om de store byggeprosjektene er at de er i rute.

Publisert Sist oppdatert

Andslimoen reises sykehjemmet som har fått navnet Målselv helsetun, og på Øverli reises miljøtjenestens nye boliger. I kommunestyret på onsdag fortalte konstituert rådmann, Erik Myre, hvordan det går med bygginga.

- For Fagerli miljøtjeneste er vi i rute, både i forhold til prøvedrift og økonomi. Kontraktarbeidet og start prøvedrift er satt til 28. januar 2020. Det er i henhold til planen, og da blir overtakelsen i februar. Prøvedriftsperioden er satt fram til 21. april samme år, fortalte han.

Målselv helsetun

Statusen er ikke helt ulik for sykehjemmet.

– Når det gjelder Målselv helsetun er det stort sett det samme status. Der starter vi innkjøring 17. september. Overlevering er satt til 19. desember, og prøvedrifta går fra 20. desember til 24. mars 2020, fortalte han.

Ved miljøtjenestens nye boliger har det, som Nye Troms tidligere har omtalt, oppstått et dilemma. Et dilemma som ikke har noe å si for selve byggeprosessen.

– Jeg kan og nevne, som dere nok har registrert, så er det blitt en navnesak om Fagerli miljøtjeneste etter at navnet ble vedtatt. Det er en tjeneste vi har satt navnet på, men når det kobles til et bygg skal det være ei høring først. Det har vi ikke vært oppmerksomme på, og det er noe vi jobber med og vil komme tilbake til, sier han.

Flerbrukshallen

Myre fortalte også om siste nytt i et kommende byggeprosjekt, nemlig flerbrukshallen på Olsborg. Der vil det også bli en navnesak, og det spørs om ikke ordet «flerbrukshall» bør byttes ut med «idrettshall)

– Det har vi stilt spørsmål ved og kommer vi tilbake til. Status er at byggekomitéen er etablert og de har hatt sitt første møte. Og anbudsdokumentene er sendt ut, fortalte han.

Powered by Labrador CMS