MANGE FROSTAKTIVITETER: Bodil Nordgård er godt fornøyd med samarbeidsånden og programmet hun og hennes medarrangører har snekret sammen for neste ukes vinterfestival på Andslimoen. Foto: MORTEN KASBERGSEN (ARKIVFOTO)
MANGE FROSTAKTIVITETER: Bodil Nordgård er godt fornøyd med samarbeidsånden og programmet hun og hennes medarrangører har snekret sammen for neste ukes vinterfestival på Andslimoen. Foto: MORTEN KASBERGSEN (ARKIVFOTO)

Innholdsrike Frost-dager

MÅLSELV: Torsdag til uka er det duket for comeback for vinterfestivalen Frost. Arrangøren lokker med ei innholdsrik langhelg på Andslimoen.

Publisert Sist oppdatert

Det stedlige næringslivet byr på ulike tilbud og aktiviteter, og i tillegg blir det barneaktiviteter, quizkveld, strikkekafé, konsert, lysshow, hundekjøring, isbading, voksenfest og mye annet spennende under Frost 2018.

– Ut fra tida vi har hatt til rådighet, synes jeg vi har fått til et veldig spennende program. De aller fleste bedriftene er med, og det har egentlig bare vært ja hele veien, sier festivalstyremedlem Bodil Nordgård.

Utvidet helg

Festivalen starter altså allerede torsdag, og den første festivaldagen avsluttes da med en quizkveld i spesielle omgivelser.

– Ja, den blir å foregå i kantina hos Nortura. Der skal Reidar Ernstsen være quizmaster, og det blir både smaksprøver og premier fra Nortura, sier Nordgård.

På fredagsprogrammet står det også mye spennende. Blant annet en konsert med Målselvs unge fløytevirtuos Karianne Svingen Asphaug i lokalene til Coop Extra bygg, og ikke minst: Et lysshow satt i scene av Isak Bakkemyr Fossland.

Den store Frost-dagen blir imidlertid lørdag 10. februar, da det blir et vell av aktiviteter fra tidlig formiddag til langt på natt. Da skal det også trekkes en barnesnøskuter til en verdi av 50 000 kroner, og den kan alle som har fått loddet sitt stemplet av et utvalg bedrifter, bli den heldige vinneren.

– Jeg tror lørdagen blir veldig fin. Vi merker at det er mange på Andslimoen som har kompetanse på store arrangement, og det er også veldig artig at mange aktører på Andselv er med, sier Nordgård, og legger til at det allerede er forhåndssolgt over 100 billetter til den store Frostnatt-festen i bilhallen hos Andslimoen Bil.

– Der spiller Ourland, og det er tydelig at det er mange som vil dit. Jeg tror også vi har truffet godt med helga, for det er nok mange som skal på Nerbygda-revy på kvelden, som har ordnet seg barnevakt og som ser muligheten til å bli med på mye denne helga, sier hun.

Også neste år

– Har dere fått reaksjoner på at Frost nå er flyttet fra Andselv til Andslimoen?

– Nei, vi har ikke hørt noen reaksjoner på det. Det er som sagt også mange aktører fra Andselv som er med, og jeg opplever at det er veldig godt samarbeid for å få dette til å bli ei fin helg.

– Og det betyr at det blir Frost-festival på Andslimoen også neste år?

– Ja, vi snakker allerede om neste år. Nå skal vi først få i mål årets festival, og etterpå skal vi evaluere den. Men det ligger i kortene at det kan bli Frost neste år også, og det er mange som har ideer med tanke på det.

– Og også da blir Andslimoen lokaliseringssted?

– Det er ikke avgjort, men jeg ser ikke bort fra at det kan bli festival på Andslimoen minst ett år til, avslutter Bodil Nordgård.

Powered by Labrador CMS