SKAPER STEMNING: Tredje søndag i advent inviterer Malangskoret sammen med gjester til Førjulslyd i Malangen kirke. Bildet er fra konserten deres Julefred, som var for ett år siden.
SKAPER STEMNING: Tredje søndag i advent inviterer Malangskoret sammen med gjester til Førjulslyd i Malangen kirke. Bildet er fra konserten deres Julefred, som var for ett år siden.

Inviterer til Førjulslyd i Malangen kirke

MALANGEN: Malangskoret har med seg både gjester og orkester når de inviterer til sin årlige stemningsskapende førjulskonsert i Malangen kirke tredje søndag i advent.

Publisert Sist oppdatert

Malangskoret holder tradisjonen ved like og ønsker også i år å skape litt lun og koselig førjulsstemning på oppløpssida til høytiden som snart er over oss, med en førjulskonsert i kirka på Mortenhals.

– Det kommer til å bli en variert konsert. I tillegg til korets egne, gode solister, har vi med sanggruppa Four Colours, som også deltok i fjor. Og så skal Luna og Rinde synge «En stjerne skinner i natt» sammen med koret, forteller Leif Arne Heimro, styreleder for Malangskoret.

Programmet inneholder både kjente og kjære julesanger, men også noen av nyere dato, og til enkelte vil det bli mulighet for publikum og synge med.

Forsterket med orkester

Det er Malangskoret i kjent og kjær utgave som sprer litt ekstra lys og varme søndag ettermiddag. Som vanlig er det Christoph Rothfuchs som svinger dirigentstaven og leder koret gjennom sitt førjulsprogram. Alexander Aarøen Pedersen bidrar med sitt talent på tangentene, mens Julia Gåsvær skaper høytid og på trompeten sin. Christiane Rothfuchs lager vellyd på fløyte, mens gitarist Olav Sæterli har blitt en del av julebandet i Malangen kirke for første gang i år. Torbjørn Grønås, som spilte gitar under førjulskonserten i fjor, har i år hevet seg med i koret som syngende medlem. Alf-Inge Danielsen besørger lyden, mens Randi Solheim Alvestad vil bidra til å knytte programmet sammen som konferansier.

– Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en stemningsfull konsert, avslutter Heimro.

Powered by Labrador CMS