VINTERGLEDE: Et snødrev som gjør at briller burde vært utstyrt med viskere, er ingen hindring for vinterglede. Fungerende næringskonsulent Sylvi Granheim og en av kommunens nettsideredaktører Gro Kari Hvideberg Hansen håper du kaster deg med på kommunens fotokonkurranse. De ønsker at hele bygda deltar med vinterbildene sine.
VINTERGLEDE: Et snødrev som gjør at briller burde vært utstyrt med viskere, er ingen hindring for vinterglede. Fungerende næringskonsulent Sylvi Granheim og en av kommunens nettsideredaktører Gro Kari Hvideberg Hansen håper du kaster deg med på kommunens fotokonkurranse. De ønsker at hele bygda deltar med vinterbildene sine.

Inviterer til fotokonkurranse

MOEN: Målselv kommune inviterer til foto­konkurranse med vinterglede som tema. – Vi ønsker oss bilder avfolk og deres vintergleder, sier fungerende næringskonsulent Sylvi Granheim.

Publisert Sist oppdatert

Fotokonkurransen har kommunen gående helt fram til våren. Siste frist for å delta er 1. mai. Granheim sier det ikke er noen grunn til å vente. Kommunen ønsker nemlig bilder fra alt fra julestria, mørketid, lysere tider på nyåret, påskestemning til snøtining.

– Vi har trenger bilder til hjemmesida og vil at folk hjelper oss med det. Derfor tenkte vi at en fotokonkurranse kan være tingen, og vi håper på stor oppslutning. Vi vil se hele bygda, og folkene som bor her. Vi har mange bilder av Istindan, og det er absolutt vår stolthet, men denne gangen vil vi se aktivitetene og folkene. Vi vil se hva menneskene i kommunen driver med vinterstid, sier hun.

Idyll og uvær

Temaet er vinterglede, og som Granheim påpeker, kan gleden vinteren gir, være så mangt. Hun oppfordrer folk til å være kreative og bidra med bilder av varierte og koselige situasjoner.

– Temaet for konkurransen er vinterglede, og vi håper folk vil dele sine vintergleder med oss. Det kan være bilder fra skiturer, kaffekoppen som nytes på tur, aking, dårlig vær eller appelsiner i snøhaugen og naturskjønne omgivelser, sier hun.

Kommunen ønsker seg nemlig ikke bare idylliske solskinnsbilder. De vil gjerne ha bilder som viser alle sider av Målselv-vinteren, og da er snøfokk, vind og uvær en del av pakken.

– Det er mange vintergleder i uvær også. Det kan være den varme stemningen innenfor vinduet mens det stormer utendørs. Vi vil gjerne ha bilder av uvær også, for det kan gi gode bilder, forklarer Granheim.

Telefonkamera holder

En trenger ikke ha råflott kamerautstyr for å delta. Kameraet du har på telefonen, holder lenge, og kommunen oppfordrer folk til å bruke det for eksempel på tur.

– De aller fleste har et kamera, enten på telefonen, nettbrettet eller et vanlig kamera. Alle alternativene kan gjengi gode motiver. I dag deler de fleste av oss situasjonsbilder vi tar. Vi håper at folk kunne tenke seg å dele vintergledebilder med oss, sier hun.

I tillegg til å gjøre sitt ytterste for å ha det beste bildet, konkurrerer finalistene om et godt kamera, en tursekk og et tova sitteunderlag. All informasjon om hvordan man deler bildet med kommunen, og dermed er med i konkurransen, finner man på nettsida.

– Der finner man en link som geleider deg til sida hvor du laster opp bildet og fyller inn informasjonen om det. Så blir bildet publisert rett etter at det har kommet inn. Det skal være enkelt for alle. Bildene vi får inn, vil bli publisert på nettsida vår, og vi har presisert i konkurranseutlysninga at kommunen forbeholder seg retten til å benytte innsendte bilder hvor navn på fotograf er oppgitt på hjemmesida, forklarer næringskonsulenten.

Powered by Labrador CMS