KJÆRLIGHET I LUFTA: Det kommer til å være kjærlighet i lufta når Dølakorets vårkonsert tar til på lørdag. Foto: Kari Anne Skoglund
KJÆRLIGHET I LUFTA: Det kommer til å være kjærlighet i lufta når Dølakorets vårkonsert tar til på lørdag. Foto: Kari Anne Skoglund

Inviterer til kjærlig vårkonsert

MÅLSELV: Lørdag inviterer Dølakoret til årets vårkonsert. Den har kjærlighet som tema.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag ettermiddag fyller Dølakoret med venner og fullt band Råvatn skytterhus med kjærlige toner.

– Vi har kjærlighet som tema for konserten, og kjærlighet kan som vi sier være så mangt. Man kan ha kjærlighet for noen, en kan få kjærlighet fra noen og noen har til og med for mye, forteller korets PR-ansvarlige, Laila Solberg.

I fjor bøy koret på den egenproduserte revymusikalen «Fire fine lænestola», som var basert på låter av Hans Rotmo. I år er koret tilbake i kjent leie når de byr på vårkonsert. Dølakoret er kjent for å være et fargerikt kor, som ikke er spesielt glad i å forbli stillestående mens de synger. Det vil publikum merke i år også.

– Vi har regi på det meste, og det blir noe eget med både show og alvor. I år skal hver korist ha en oppgave i forkant av hver sang. De skal få lage sine egne vrier og tolkninger på kjærlighet, og vi er spent på mottakelsen, sier hun.

De 20 koristene vil by på sanger innenfor kjærlighetstemaet fra flere sjangre og tiår. De blir akkompagnert av et band med full besetning, og de har også med seg flere gjestesangere, deriblant Mari Tollefsen og Vera Lill Bjørkhaug. Noen overraskelser har de også tenkt å by på.

– Vi kommer til å ha med noen stuntinnslag, og de er så hemmelige og skal være så overraskende at det bare er de involverte aktørene som vet hva det handler om, forteller hun.

Dølakoret håper at det blir fullt hus på Råvatn skytterhus.

– Vi håper på godt besøk, og alle er hjertelig velkommen, sier Solberg, og minner om at kafeen vil være åpen både i forkant av og i pausen av vårkonserten.

Powered by Labrador CMS