UNGE FISKERE: Isak, Kasper og Leona prøve fiskelykken, men i denne gang var det lite napp å få. Foto: Leif A. Stensland
UNGE FISKERE: Isak, Kasper og Leona prøve fiskelykken, men i denne gang var det lite napp å få. Foto: Leif A. Stensland

Isak, Kasper og Leona prøvde fiskelykken ved Juksavatn

JUKSAVATN: Selv om det ikke var noen som fikk napp hadde et titalls unger det skikkelig så trivelig ved vannkanten der de fikk servert både pølser, hamburgere og drikke i tillegg til å få prøvd fiskelykken.

Publisert Sist oppdatert

Søndag var det igjen duket for Fiskesommer ved Juksavatn i regi av Indre Balsfjord jeger og fiskeforening. Null fangst satte ingen demper på stemningen i godværet.

Viktig for rekrutteringen

– For oss er det viktig å få unger med på slike arrangement. Det er viktig for rekrutteringen og samtidig får ungene komme seg ut i naturen. Fiskesommer er i så måte vårt hovedarrangement for ungene, men vi arrangerer også matlaging på bål og gjennomfører turer i skog og mark for ungene, sier Mauritz Fause.

Fikk sluksett

Som fiskeansvarlig i foreningen forteller han at selv om ingen av ungene som deltok på søndagens arrangement fikk fisk fikk alle ungene hvert sitt sett med sluker til både ferskvannsfiske og havfiske.

– Hvert sluksett består av fem sluker og i tillegg fikk de hver sin fiskebag, sier Fause.

Her ser vi flesteparten av ungene som søndag var med på Fiksesommer ved Juksavatn i regi av Indre Balsfjord jeger og fisk.

Gratis

Arrangementet som foreningen arrangerer ved Juksavatn hvert år er gratis å være med på og det er heller ingen forhåndspåmelding.

– Ja, alt er gratis. Vi skulle gjerne sett at det var enda flere enn de 13 ungene som var med, men uansett hadde de som kom det artig sammen i flott vær og i et område som er svært godt tilrettelagt for friluftsaktiviteter. Og – før vi dro fra Juksavatn gjennomførte vi likegodt en liten Turbo-tur, avslutter Fause.

Powered by Labrador CMS