SNORKLIPPING: Det var kø utenfor butikken da butikksjef Merete Paulsen åpnet nybutikken. Foto: Kari Anne Skoglund
SNORKLIPPING: Det var kø utenfor butikken da butikksjef Merete Paulsen åpnet nybutikken. Foto: Kari Anne Skoglund

Kiwi åpnet på Målselvsenteret

BARDUFOSS: Ei kø av kjøpelystne overvar den offisielle åpninga av Kiwi-butikken på Målselvsenteret. Den første kunden var Alfred Gschib.

Publisert Sist oppdatert

– Det ble helt tilfeldig. Jeg skulle egentlig innom Målselvsenteret for noe helt annet, forteller den første kunden som handlet hos Kiwi på Andslimoen noensinne.

Den tidligere Rimi-butikken har skiftet fra rød til grønn drakt, og det skjedde som en følge av Coops oppkjøp av Ica Norge. Av konkurransehensyn ble Coop pålagt å gi slipp på én av sine to butikker på Bardufoss, og da var det butikken på Målselvsenteret de valgte å selge. Det tok ikke lang tid før Norgesgruppen og Kiwi-kjeden var på banen. For to uker siden ble Rimi-butikken stengt. Og onsdag reåpnet den som Kiwi-butikk. Det var en begivenhet mange ville ha med seg. Foran butikkdørene var det kø av kjøpelystne som overvar den offisielle snorklippinga. Vel inne i butikken ble de overrakt roser og servert kaffe og kaker. Flere uttrykte at de var fornøyd med det de så.

– Det har blitt en flott og oversiktlig butikk. Vi er spesielt fornøyd med kjøtthylla, for den så bra ut. Vi er glad for at vi har Målselvsenteret og at det er en matbutikk her, sier Arne Kvalvik og Margrethe Walsøe Kanstad.

- Vi er egentlig litt bortskjemt med matbutikker, og det er fint å ha et godt utvalg av dem, legger Berit Yell til.

Alle med videre

De var blant de mange som gratulerte butikksjef Merete Paulsen med dagen. De ansatte har blitt med på overgangen fra Rimi til Kiwi, og butikksjefen er overbevist om at de kommer til å trives godt i de grønne lokalene. Selv er hun spesielt fornøyd med fruktdisken deres.

– Jeg tror vi kommer til å ha det bra som Kiwi-butikk, sier Paulsen.

Åpningstida er utvidet med flere timer, og utvidelsen skjer i hver ende av arbeidsdagen.

– Det er standard åpningstid for Kiwi-kjeden, og det passer oss fint. Det er mange som passerer her i syv-tida om morgenen, og siden vi ligger like ved E6, er det viktig at vi har åpent når folk kjører forbi, sier hun.

Flere fulgte etter

Samme dag endret Rema 1000 på Bardufoss åpningstidene, til å bli de samme som Kiwis.

– Har de? Vi regnet nesten med at det ville skje, og at vi ikke fikk være alene med de åpningstidene. Det er ei samfunnsutvikling at matbutikkene får stadig lengre åpningstider, sier hun.

Powered by Labrador CMS