TAPTE: BOIF og Remo Koht Johannessen klarte ikke få med seg poeng fra møtet med TUIL 2 mandag kveld. Her fra forrige kamp mot Krokelvdalen. Foto: Ivar Løvland

Kom nesten tilbake med poeng

TROMSDALEN: BOIF kom under med tre mål mot Tromsdalen-reservene. En sterk sluttspurt gjorde at det likevel var nære på at de ikke fikk poeng med seg hjem til Bardufoss.

Publisert Sist oppdatert

FOTBALL 4. DIVISJON
TUIL 2-BOIF 3-2

BOIF-spillerne skal i hvert fall ikke beskyldes for å ha marginene med seg i mandagens kamp på TUIL Arena. Gjestene hadde minst like mange sjanser som hjemmelaget kampen sett under ett, og spillemessig var de også godt på høyde med de unge vertene.

I de avgjørende situasjonen var imidlertid hjemmelaget hvassest. Først fikk de målsus da de kom helt ned til dødlinja rett før halvtimen var passert. Innlegget kloss foran mål var høyreback Remo Koht Johannessen uheldig å beine i eget nett på bakre stolpe. Ikke lenge etter kom kopien på motsatt side, men denne gang sørget Gabriel Andersen for å sette ballen i mål fra kloss hold på første stolpe.

Vondt ble til verre for BOIF da målvakt Sigbjørn Nilssen kom på halvdistanse på ei utrusning rett etter pause, og Fredrik Lundblad fikk små vansker med å trille ballen forbi målvakta og i tomt mål.

BOIFs opphenting startet ikke mange minutter etter da midtstopper Johannes Kyvik Skard fikk beinet inn 1-3 fra kort hold. Drøyt tjue minutter før slutt reduserte BOIF på ny da Kenny Marblow ble spilt nydelig gjennom av Haakon Bell Pedersen og skåret alene med den gode TUIL-målvakta.

Sjanser til å utligne hadde også gjestene. Den største sjansen hadde de da Bell Pedersen og Sigurd Alterskjær Eriksen begge fikk hver sin mulighet rett etter BOIFs andre mål. Begge gangene reddet TUIL-målvakt Gard Trollskar godt. Han reddet også da Kenny Marblow vendte rundt i feltet og skjøt fra kort hold med ti minutter igjen å spille.

- Vi gjør en rimelig god andre omgang, der vi produserer mange sjanser. Vi klarer ikke skåre til å få med oss poeng hjem, men henger ikke med hodet etter denne kampen. Jeg føler vi gjør en god prestasjon og henger godt med. At TUIL har en god keeper og er effektive kan vi ikke si noe på. Det er lov, sier BOIFs hovedtrener Jonas Bang.

Han mener det er en styrke de viser ved å komme tilbake med to reduseringer og nesten utligning når de først kommer under med tre mål.

- TUIL 2 ligner litt de TIL 3 var i fjor. Et ungt lag med høyt balltempo og gode, men ikke like rå som det TIL-laget som herjet i divisjonen i fjor, sier Bang.

BOIF-treneren mener de hadde fortjent poeng med seg hjem, men at det handler om effektivitet og ivaretakelse av sjanser, samt kynisme foran eget mål.

Nå venter Skarp på lørdag i storhallen. De har to strake seire etter et overraskende tap i første kamp.

- Jeg nekter å tro at Skarp ikke er bedre enn det de har fått utløp for så langt, men vi håper det løsner for dem først etter at de har møtt oss, smiler Jonas Bang.