HELBOM: Fredrik Mack Rørvik gikk på en helbom under normaldistansen i tyske Arber i dag. Foto: Privat
HELBOM: Fredrik Mack Rørvik gikk på en helbom under normaldistansen i tyske Arber i dag. Foto: Privat

Krise for Fredrik

MÅLSELV: Fredrik Mack Rørvik skjøt fem bom på første stående og ødela alt for seg selv.

Publisert Sist oppdatert

- Det er flaut og et lavmål fra meg. Akkurat nå er jeg møkka lei, sier en fortvilet Fredrik Mack Rørvik fra Målselvs skiskyttere.

Fadesen skjedde i tyske Arber i formiddag, under normalprogrammet i IBU-cupen. Fredrik hadde allerede ett tilleggsminutt fra første skyting i sekken, da det ble fem bom på første stående skyting. På andre liggende ble det ytterligere ett tilleggsminutt, og da er det bare en mager trøst at han skjøt feilfritt på siste stående. Totalt var han sjanseløs med sju tilleggsminutter, og 23-åringen endte til slutt på en skuffende 53. plass.

- Jeg har aldri skutt på meg fem bom før. Selv ikke som rekrutt. Dette tar akkurat nå bort all lyst til å konkurrere mer. Får håpe lysta kommer fort tilbake, sier Fredrik Mack Rørvik på telefon fra Tyskland.

Han skal gå sprint på lørdag samme sted. Normaldistansen ble vunnet av franske Jean Guillaume Beatrix. Med ett tilleggsminutt ble 30-åringen klar seierherre. På en dårlig norsk dag der mange skjøt svakt, ble Håvard Bogetveit bestemann på en 4. plass. Det tross fall tidlig og skadet børse og kutt i ansiktet som resultat. Fredrik Mack Rørvik var på sin 53. plass hele 7.44 minutter bak vinneren.

Powered by Labrador CMS