Ingeborg Kristensen Hoftun (t.v.), Hanna Sandholt Hansen, Camilla Brørs og Maren Aaberg storkoste seg i Reistadløpet, tross litt kramper underveis.

Stor opplevelse - Lover å komme tilbake

Reistadløpet samlet i underkant av 1000 løpere til start. For de aller fleste frister det til gjentakelse.

Publisert

– Vi kommer tilbake, garantert, sier Ingeborg Kristensen Hoftun fra Suldal, Hanna Sandholt Hansen fra Nannestad, Maren Aaberg fra Lørenskog og Camilla Brørs fra Steinkjer.

De fire jentene gikk alle den 50 km lange distansen lørdag, i et strålende vintervær og perfekte løyper fra Setermoen til Bardufoss.

– Helt fantastisk nydelig, kunne ikke vært bedre forhold, sier jentene.

For Hanna og Maren var dette deres andre tur i Reistadløpet. Sin første hadde de i fjor da de var i Forsvaret på Bardufoss. De andre to hadde sin debut i turrennet som første gang ble arrangert i 1958.

– Det var kjempeforhold med både godt feste og glid i snøen. Vi kunne ikke bedt om bedre forhold, sier jentene fornøyde.

Tre av dem går på NTNUI i Trondheim og går for laget som de har med i Ski Classics. De har åtte løpere med totalt på dette laget.

– Men vi lever ikke Herrens glade dager av den grunn. Vi er studenter som trener på ski ved siden av, sier jentene og smiler om kapp med sola.

Powered by Labrador CMS