NY BOK: 'Til livet skiller oss ad' heter den nyeste boka til forfatter og historiker Lill-Karin Elvestad. Boka tar for seg skilsmissehistorier som fant sted for over 100 år siden.
NY BOK: "Til livet skiller oss ad" heter den nyeste boka til forfatter og historiker Lill-Karin Elvestad. Boka tar for seg skilsmissehistorier som fant sted for over 100 år siden.

Lill-Karin har skrevet bok om tippoldeforeldrenes skilsmisse

I disse dager ender nær halvparten av alle ekteskap i skilsmisse. Sånn var det ikke på slutten av 1800-tallet. Da forfatter Lill-Karin Elvestad oppdaget at hennes egne tippoldeforeldre var blant de få som valgte å skille seg, skjønte hun at det måtte bli bok av det.

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke bare tippoldeforeldrenes skilsmisse som har fått plass i den flunkende nye boka til Balsfjord-forfatter, Lill-Karin Elvestad. Hun har tatt et skikkelig dypdykk inn i den store livskrisen til en rekke nordnorske par på slutten av 1800-tallet og starten av 1900-tallet. 35 forskjellige skilsmisseberetninger fra Nord-Norge har fått plass i boka, som har fått navnet «Til livet skiller oss ad».

Kjøp tilgang eller

Få øyeblikkelig tilgang til alt innhold

Kampanjeabonnement

5 uker for 5,-

Bestill her!

Månedsabonnement (digitalt)

210,-

Bestill her!

Kvartalsabonnement (digitalt)

610,-

Bestill her!

Årsabonnement (komplett)

2990,-

Bestill her!

Powered by Labrador CMS