PÅ SAMLING: Øverbygd-utøverne Mathea Løvås, Tanita Løvås, Runa Gjerdrum, Jan Sverre Gjerdrum, Martin Rognmo og Marcus Kongsvold var i helga på landslagssamling i Oslo. Foto: Privat
PÅ SAMLING: Øverbygd-utøverne Mathea Løvås, Tanita Løvås, Runa Gjerdrum, Jan Sverre Gjerdrum, Martin Rognmo og Marcus Kongsvold var i helga på landslagssamling i Oslo. Foto: Privat

Liten klubb med seks utøvere på landslagssamling

MÅLSELV: Øverbygd kickboxingklubb hadde seks utøvere på helgas samling i landslagets regi. Dermed var de samlingas aller største klubb.

Publisert Sist oppdatert

Bare hovedstadsklubben Fighter kunne matche Øverbygd i antall deltakere på samlinga som forbundet hadde denne helga på Olympiatoppen i Oslo.

– Det viser vel kanskje at det drives ganske godt hos oss, sier trener Robin Rognmo litt beskjedent.

Utøverne som fikk være med på helgas samling i point- og fullkontakt ble tatt ut av forbundet, basert på tidligere åpne samlinger.

– For våre utøvere er det utvilsomt godt å komme til ei samling som denne. De får møte nye utøvere som de ikke møter til daglig på trening, og de får nye impulser fra trenere og landslagsutøvere, sier Rognmo.

Som trener for utøverne i Øverbygd føler også han at han henter læring og inspirasjon gjennom å være med på samlingene.

Like fornøyd er han ikke med at tre av klubbens normalt lettkontakt-utøvere måtte være med på fullkontakt-delen av landslagssamlinga.

– Det er ikke noe vi liker, og det sa vi fra om, men de som måtte være med der, viste seg jaggu også frem, sier Robin Rognmo.

Det var Mathea Løvås, Tanita Løvås, Runa Gjerdrum, Jan Sverre Gjerdrum, Martin Rognmo og Marcus Kongsvold som var funnet gode nok til sist helgs samling i Oslo. Utpå nyåret arrangerer Øverbygd-klubben selv ei storsamling i Gimlehallen. Da håper klubben på over 100 deltakere fra hele landet når de henter inn tre tyske, to italienske og et par norske topptrenere for å trene og inspirere kickbokserne.

– Det kommer til å bli ei kjempesamling, sier Robin Rognmo, som kan glede seg over et fighterparti med 25 utøvere i egen klubb totalt.

I tillegg til et stort barneparti med unge kickboksere.

Powered by Labrador CMS