STADIGE KLAGER: Gjennom årene har det vært mange klager på Målsnesveien. En klage som kom i oktober i fjor, har nå blitt besvart. Illustrasjonsfoto: Terje Tverås/arkiv
STADIGE KLAGER: Gjennom årene har det vært mange klager på Målsnesveien. En klage som kom i oktober i fjor, har nå blitt besvart. Illustrasjonsfoto: Terje Tverås/arkiv

Lover veibedring

Etter tre måneder fikk klager svar fra fylkeskommunen.

Publisert Sist oppdatert

I oktober sendte en beboer langs fylkesvei 854, Målsnesveien, inn en klage på veistandarden. Klageren beskrev i brevet hvordan stadig nye hull dukket opp, og at disse var farlige med tanke på trafikksikkerheten. I tillegg ble det beskrevet humper i veien som nesten ikke var mulig å komme over. Klageren beskrev humpene som livsfarlige for dem som kjører motorsykkel.

Som fastboende beskrev klageren forholdene som uholdbare, og lurte samtidig på om det ville bli gjort noe permanent for å utbedre veien.

Over tre måneder senere kom et svar fra Troms og Finnmark fylkeskommune. Der loves det bedring.

Nye Troms har tidligere omtalt at Målsnesveien er en av veiene som skal prioriteres i det fylkeskommunale veiløftet, der en utbedring skal starte i løpet av våren 2023.

Det er nettopp dette som svaret fra fylkeskommunen også går ut på.

Seksjonslederen for drift og vedlikehold i Troms og Finnmark fylkeskommune, Tor Ivar Johnsen, beklager overfor innsenderen av klagen at det har tatt så lang tid før svaret kom. Johnsen skriver i sitt svar at Målsnesveien er en del av prosjektet som har fått navnet Fylkesvegløftet, og at det skal investeres for å utbedre bæreevnen på veien, en jobb som starter i 2023 og avsluttes i 2024.

Powered by Labrador CMS