I GRØFTA: Dette er en av bilene som havnet i grøfta i Tamokdalen, natt til mandag. Denne på grunn av promille, og den andre på grunn av elg. (Foto: privat)
I GRØFTA: Dette er en av bilene som havnet i grøfta i Tamokdalen, natt til mandag. Denne på grunn av promille, og den andre på grunn av elg. (Foto: privat)

Mange utforkjøringer i helga

BALSFJORD: I løpet av helga er det registrert flere utforkjøringer i Balsfjord kommune.

Publisert Sist oppdatert

Den første utforkjøringa som ble registrert i Balsfjord i helga, var en gutt i tenårene som kjørte ut av veien på en moped. Dette skal ha skjedd like i nærheten av Middagsbukt omkring klokken 18 på ettermiddagen. Etter å ha kjørt av veien skal gutten ha kjørt inn i et autovern.

– Gutten ble fraktet med helikopter til UNN, forklarer operasjonsleder hos Troms politidistrikt, Rune Nilsen.

Politiet registrerte ikke denne hendelsen før senere utpå lørdagskvelden.

Elg i Tamokdalen

Natt til mandag skjedde det ikke bare én, men to utforkjøringer i Tamokdalen i Balsfjord. Den første skal det ha vært på grunn av elg i veibanen. Dette skjedde omkring klokken ett på natta.

– Der skal det ha vært elg som plutselig bykset ut i veien, slik at føreren av bilen kjørte i grøfta. Vi sjekket ut den saken allerede her på politihuset og rykket ikke ut til den utforkjøringa, sier Nilsen, og legger til at sjåføren selv fikk berget bilen sin tilbake på veien igjen.

Promillekjøring

Den andre av nattens utforkjøringer i Tamokdalen fant sted like etter klokken fire. Da rykket politiet ut fra Lenvik.

– Der var det to stykker i bilen, og det er mistanke om promillekjøring. Der ble begge de to som satt i bilen brakt inn til blodprøvetaking. Dette fordi det er uklart hvem av dem det var som faktisk kjørte bilen, forteller Nilsen.

– I den saken så kommer det til å bli videre etterforskning, legger han til.

Powered by Labrador CMS