TEST: Marielle Kongsvold gjør etter planen comeback i kickbokseringen under Scandinavian Open i Oslo. (Arkivfoto)
TEST: Marielle Kongsvold gjør etter planen comeback i kickbokseringen under Scandinavian Open i Oslo. (Arkivfoto)

Marielle prøver seg i Scandinavian Open

MÅLSELV: Marielle Kongsvold returnerer i ringen under Scandinavian Open neste helg. Da håper hun å få gode svar etter å ha vært ute med en stygg nakkeskade i halvannet år.

Publisert Sist oppdatert

24-åringen fra Øverbygd ble nakkeskadet under en tur hjemme i Øverbygd vinteren for halvannet år siden. Skaden var så alvorlig at hun måtte opereres i fjor høst. Neste helg håper hun å kunne være tilbake i konkurransemodus når Scandinavian Open arrangeres i Bjølsenhallen i Oslo.

– Planen er å være med da. Jeg skal kjøre litt kamprelatert sparring først for å kjenne hvordan kroppen reagerer, sier Marielle Kongsvold.

Hun føler seg frisk etter nakkeskaden, men vil lytte til hva kroppen sier når hun begynner å gå kamprelatert før hun er sikker på at det blir en gjeninntreden i ringen og kamper i fullkontakt.

– Jeg tør å gjøre alt, men til nå har sparringen på treningene mest vært for gøy, sier hun.

Enda beholder Marielle plassen på landslaget, men fra nyttår er det nytt uttak. Skal hun fortsatt da være med som Norges representant i minus 56 kg, må hun prestere sportslig på et høyt nivå.

Hvis hun derimot kjenner at nakkeskaden fremdeles legger en demper på henne, vil Marielle ikke prøve å presse kroppen. Da tar hun konsekvensene av det og skrinlegger drømmen hun har om å være med i sesongens verdensmesterskap.

– Målet er å komme tilbake for fullt, men samtidig har jeg belaget meg på at det kanskje ikke vil kunne gå. Jeg må bare ta det etter hvert, sier Marielle Kongsvold.

For henne vil det å kunne fungere normalt i hverdagen være det aller viktigste.

– Nå er alt bra i det daglige, og det må det være fremover også, sier Øverbygd-jenta.

Powered by Labrador CMS