NY DAGLIG LEDER: Marius Solheim Nilsen har overtatt drifta av Bardufoss hotell. Hotellvert Anne-Marie Sivertsen har jobba på Bardufoss hotell i 38 år, og støtter Solheim Nilsen i ny jobb. Foto: Fredrikke Fjellberg Moldenæs
NY DAGLIG LEDER: Marius Solheim Nilsen har overtatt drifta av Bardufoss hotell. Hotellvert Anne-Marie Sivertsen har jobba på Bardufoss hotell i 38 år, og støtter Solheim Nilsen i ny jobb. Foto: Fredrikke Fjellberg Moldenæs

Marius (25) er ny daglig leder på Bardufoss hotell

BARDUFOSS: Marius Solheim Nilsen fra Målselv har tatt over rollen som daglig leder på Bardufoss hotell. Han har et ønske om at hotellet skal bli mer synlig for lokalbefolkninga.

Publisert Sist oppdatert

Mandag 16.september var første dag i ny jobb som daglig leder på Bardufoss hotell for Marius Solheim Nilsen. Han tar over etter mangeårige daglig leder Stine Nordgård, som er flytta sørover til Trondheim. Solheim Nilsen er takknemlig for tilbudet om å ta over drifta av hotellet.

– Jeg er veldig glad for at de har gitt meg tilliten, og at de tør å satse på unge folk, sier Solheim Nilsen.

Han legger til at det ikke blir noen enkel jobb å ta over etter Nordgård.

– Hun har gjort veldig mye bra for hotellet, mener Solheim Nilsen.

Hjerte for Målselv

Nå er han inne i si tredje uka som daglig leder. Å jobbe for Bardufoss hotell er likevel ikke nytt for Solheim Nilsen. Han har nemlig jobba i resepsjonen mens han gikk på videregående, og i helger og sommerferier i studietida. Etter tre og et halvt år i Tromsø, og fullført bachelor i økonomi og administrasjon ved universitetet i Tromsø, flytta Solheim Nilsen tilbake til hjembygda Målselv. Fra januar 2017 til september 2018 jobba han med regnskap på Johnsen Elektro på Bardufoss. I september i fjor starta han igjen å jobbe på Bardufoss hotell, men da som assisterende daglig leder.

– Selv om jeg har vært assisterende daglig leder, er det nytt å nå sitte med det fulle ansvaret for drifta av hotellet. Det er mange flinke folk som jobber her, så gjestene merker ikke forskjell. Hotelldrifta går som før, sier Solheim Nilsen.

Solheim Nilsen kommer fra Kjerresnes i nedre del av Målselv kommune, og trives godt på hjemlige trakter. Nå har han kjøpt leilighet på Bardufoss, og ser spent fram mot å jobbe for næringslivet i hjemkommunen. Han føler seg privilegert som får jobbe med hotelldrifta på Bardufoss.

– Jeg har et hjerte for Målselv, og føler meg heldig som får ha ansvar for det største overnattingsstedet i Målselv. Det er også tydelig at de ansatte trives her, sia de har jobba her i mange år, sier Solheim Nilsen.

Pådriver for arrangement

En av de som har jobba desidert lengst på Bardufoss hotell er hotellvert Anne-Marie Sivertsen. Hun har jobba på Bardufoss hotell i 38 år, og er godt kjent på hotellet og med hotellets historie.

– Jeg støtter Marius 100 prosent i ny jobb. Det er bra å få nye øyne på hvordan vi driver, mener Sivertsen.

Spørsmålet er så hva Solheim Nilsen selv tenker om drifta av hotellet. Har han noen spesielle ønsker for framtida til hotellet? Høysesongen for hotellet er ifølge Solheim Nilsen fra mai til midten av august. Fram mot jul er det derimot mange som benytter seg av hotellet for arbeidsreiser i ukedagene.

– Jeg har et ønske om at lokalbefolkninga skal ha lyst til å bruke oss mer, og at lokalbefolkninga skal få et sterkere forhold til hotellet. Vi skal bli enda flinkere til å synliggjøre oss, sier Solheim Nilsen.

Han forteller at hotellet også har et ønske om å være mer til stede på det som skjer i lokalsamfunnet, og være en pådriver for at det skal skje noe.

– For eksempel gjennom deltakelse på arrangement og andre tiltak, forteller Marius Solheim Nilsen.

Powered by Labrador CMS