STÅR PÅ TORGET: Målselv husflidslag, her ved Ruth Tollefsen, markerer Husflidsdagen i Bardufoss sentrum lørdag. Arkivfoto
STÅR PÅ TORGET: Målselv husflidslag, her ved Ruth Tollefsen, markerer Husflidsdagen i Bardufoss sentrum lørdag. Arkivfoto

Markerer Husflidsdagen

Målselv husflidslag arrangerer den nasjonale Husflidsdagen, i og utenfor Husfliden på Andselv, førstkommende lørdag. Der vil de vise fram tradisjonsrik og holdbar husflid i forhåpentligvis sol og fint vær.

Publisert Sist oppdatert

– Vi vet at vi rett og slett kjøper mye «søppel»,- og alle ressursene på jorda er ikke fornybare. Derfor er det viktig å satse på god kvalitet, når vi anskaffer oss ting og utstyr, skriver husflidslaget i ei melding til Nye Troms.

Ting, klær og utstyr i gode materialer, som vi kjenner opphavet til, blir vi glad i og ønsker å ta vare på. Likens er det å kunne produsere og tilberede vår egen mat en viktig kunnskap. I år vil vi vise fram vakre arbeider, som er laga på vinterens vevkurs i Målselv Husflidslag. Men det vil også bli vist fram noen eldre ting, som har vært i bruk lenge og som skal vare i mange år framover. Vi vil også vise våre besøkende flatbrødbaking,- en teknikk som mange no har tatt opp igjen. Hjemmebakt flatbrød smaker godt. Det skal du som gjest få bekrefte. En smakebit eller to kan vi love at det blir på de som ønsker det. Alle er velkommen til å besøke Målselv Husflidslags aktiviteter i og utenfor Husfliden på Andselv førstkommende lørdag utover dagen, skriver de.

Powered by Labrador CMS