I SITT RETTE ELEMENT: At Markus Nesvik trives på scenen, er det ingen tvil om. Onsdag viste han fram dansenummeret som fikk han til UKM-festivalen Foto: Kristian Halle/UKM Media
I SITT RETTE ELEMENT: At Markus Nesvik trives på scenen, er det ingen tvil om. Onsdag viste han fram dansenummeret som fikk han til UKM-festivalen Foto: Kristian Halle/UKM Media

Markus (14) dansa til jubelrop under UKM-festivalen

MÅLSELV: Denne uka holdes UKM-festivalen i Stjørdal. Onsdag dansa Markus Nesvik fra Målselv på scenen til stormende jubel.

Publisert Sist oppdatert

I april dansa Markus Nesvik seg til festivalplass under UKM i Målselv med sin egenkoreograferte dans, og mandag denne uka kunne han endelig sette seg på flyet til Trøndelag. Her har han fått være med på ulike danseworkshop for å bedre sine danseferdigheter ytterligere. Han har også deltatt på Camp UKM hvor alle fylkene konkurrerte mot hverandre. Det er ingen tvil om at Markus har hatt godt utbytte av å treffe andre kreative ungdommer i ei hel uke.

– Det har vært veldig koselig fordi jeg har fått mange venner og jeg har lært mye nytt, sier han.

Markus danser til vanlig med Aktiv Dans Finnsnes, og han ser ikke bort ifra at han kan lære bort noe av sin nye kunnskap til dem.

– Jeg blir kanskje å prøve, sier Markus.

Vil alltid danse

I tillegg til å delta på ulike arrangementer, skulle alle UKM-deltakerne også opptre i løpet av uka. Onsdag var det Markus sin tur til å innta scenen i Kimen kulturhus med sin egen dansekoreografi til låta «Forever young» av Blackpink. Publikum jubla under stort sett hele dansen, og det er ingen tvil om at det ga energi til danseren.

– Det gjør jo selvfølgelig at selvtilliten kommer opp og at jeg klarer dansen, sier Marksu.

Se Markus danse på scenen i Stjørdal her.

Torsdag dro han til Gjøvik for å heie på noen av sine nye venner som skulle opptre. Fredag reiser han hjem igjen, og man skal ikke bli overraska om han sitter på flyet og planlegger nye koreografier. For dans er livet.

– Jeg skal definitivt danse til den dagen jeg ikke kan mer, sier han bestemt.

I år var første gang han deltok på UKM, og det ga mersmak. Til neste års UKM stiller han med ny dansekoreografi. Og sannsynligvis året etter også. Og året etter der igjen.

– Jeg skal melde meg på mange mange mange ganger. Jeg anbefaler flere å melde seg på, det er så fint miljø, sier Nesvik.

Powered by Labrador CMS