KJØKKEN: Elisabet Nysted er sjef i Maxbo Nysted sin nye kjøkkenavdeling. Her sammen med Rune Bjørklund fra Electrolux. Foto: Maiken Kiil Kristiansen
KJØKKEN: Elisabet Nysted er sjef i Maxbo Nysted sin nye kjøkkenavdeling. Her sammen med Rune Bjørklund fra Electrolux. Foto: Maiken Kiil Kristiansen

Maxbo Nysted har fått kjøkkenavdeling

STORSTEINNES: Elisabet Nysted hos Maxbo Nysted tror Balsfjordinger har savnet å ha en lokal kjøkkenforhandler. Denne uka åpnet de sin splitter, nye kjøkkenavdeling.

Publisert Sist oppdatert

Mandag åpnet Maxbo Nysted på Storsteinnes sin nye kjøkkenavdeling. De har blitt forhandlere av Drømmekjøkkenet. Kjøkkensjef i butikken, Elisabet Nysted, sier at de har jobbet siden i fjor med å få den nye avdelinga på plass. Selv har hun vært på kurs for å bli kjøkkentegner.

- Vi synes jo at dette er veldig spennende, at vi nå er stolt leverandør av Drømmekjøkkenet, sier Nysted.

Nå er hun klar til å ta imot kunder i butikken, og der skal hun hjelpe dem med å få ordnet akkurat det kjøkkenet de trenger og ønsker seg.

Mye å velge i

- Da starter jeg med å spørre dem litt hva de tenker og hva de tror de trenger i et kjøkken. Så skal man jo finne ut av alt fra benkeplate til hvordan det skal se ut inni kjøkkenskuffene, sier hun.

I butikken har hun fått inn noen forskjellige kjøkkenmodeller. De aller fleste i mørke og nedtonede farger. Det er dette som er aller mest moderne akkurat nå.

- Det er det som er moderne nå ja, og jeg følger jo litt med på hva som er tredene. Likevel er det viktigst at man velger et kjøkken som man liker, og tror man blir å like en god stund. Det lønner seg å tenke langsiktig.

Hun har droppet å ta inn modeller av de aller mest fargerike kjøkkenene.

- De blir nok kanskje litt for spesielle for folk flest. Grønne kjøkken for eksempel. Men det betyr ikke at vi ikke kan ordne det. Om det er noen som vil ha grønt kjøkken, så skal de få det, sier hun muntert.

Behov

Hun er ikke i tvil om at det er marked og behov for en kjøkkenleverandør i Balsfjord.

- Allerede første dagen vi hadde åpent var det folk som kom inn med tegninger og mål, og visste at de ville kjøpe. Det er kjempemorsomt, sier Nysted.

Hele tiden er det en god del folk innom butikken, som skryter av hvor fint det har blitt.

- Vi har fått mye skryt, og det er klart at det er artig, sier hun.

Feirer

Den første uka butikken holder åpent feirer de med vafler, kaffe og pølser til alle som kommer innom.

- Så har vi i dag med oss Rune Bjørklund fra Electrolux. Han er innom og lager litt mat her akkurat nå, og skal vise og demonstrere litt hvitevarer, sier hun, som selv skal på hvitevarekurs i Sverige om kort tid.

Powered by Labrador CMS