Men vi lever jo fortsatt i en istid!

– Folk som skal redde verden er alltid farlige, skriver Stephen Strand i dette innlegget.

Debatt
Dette er et debattinnlegg. Innlegget uttrykker skribentens egne synspunkter.

 

Stephen Strand

Målselv

Jeg registrerer at Nye Troms stadig hjemsøkes av klima-apostler og dommedagsprofeter som skal redde verden med sin grønne politikk. De påberoper seg all verdens samstemte eksperter, uten å nevne hvilke. Folk som skal redde verden er alltid farlige.

Nå er det nettopp lagt ut en rykende fersk klima-film på You Tube med tittelen: «Climate the Movie – The Cold Truth». (Linken finner dere nederst.) I denne videoen fremstår en rekke av verdens aller fremste eksperter, professorer fra de beste amerikanske universitetene, blant annet Harvard univ., MIT, New York Univ. osv; i fagene fysikk, metrologi, geologi osv. Her finner vi også nobel-prisvinneren i fysikk fra 2022.

Disse overnevnte ekspertene er samstemte i at skremsels-propagandaen mht klima som vi vanlige folk overfores med i aviser og TV er feil og tildels ren svindel, en svindel der det er billioner av kroner og dollar involvert. Enorme beløp i statlige subsidier som går til milliardær-eide bedrifter og korporasjoner i den hensikt å melke skattebetalerne for mest mulig penger gjennom statlige subsidie-program, for å bygge ut ulønnsom grønn, såkalt bærekraftig industri, være seg vindmølle-parker, solceller, batteri- og ammoniakk-fabrikker osv osv.

I filmen får vi grundig dokumentert at der ikke er noen som helst sammenheng mellom CO2-nivået i atmosfæren og temperatur-økninger eller klima-endringer. På planeten Jorda idag er CO2-nivået på noe av det laveste i hele planetens historie. Vi får høre at CO2 nivået steg kraftig mellom 1940 og 1970, men temperaturen på jorda økte ikke, det ble faktisk så kaldt at t.o.m Time Magazine hadde forside-oppslag om den nye istiden som var i vente. Historiske og geologiske data dokumenterer at det aldri har vært noen sammenheng mellom CO2-nivå og temperatur.

Temperaturen siden siste istids-maksimum for rundt 10 000 år siden har fluktuert noe mellom varmere og kaldere perioder. I Bronse-alderen vet vi fra arkeologisk data at det var 3 grader Celsius varmere enn i dag. Under Romerriket var det også betydelig varmere enn idag, likeså under vikingetiden. På 1600-tallet gikk vi inn i den Lille Istiden, som var en veldig kald periode, som vi siden har gjenvunnet oss litt ifra, med ca 1 grad helt frem til i dag.

Målinger av sjø-temperaturer, tre-ringer, vær-ballonger og satelitter, dokumenterer at klimamodellene som vi presenteres for i media og statlig skremsels-propaganda er feil. Grunnen til dette er at de feilaktig antar at CO2-nivået i atmosfæren styrer klimaet, Det er slett ikke blitt så varmt som det påstås.

I forrige århundre hadde vi de røde, brune og svarte ideologier som skulle redde verden på den ene eller andre måten. Det endte som vi vet i en katastrofe, ja, faktisk to katastrofer, eller muligens også tre katastrofer, (Den i Kina som mange ikke har hørt om, hvor titalls- millioner ble sultet ihjel.)

Nå har vi fått denne grønne ideologien som skal redde verden. Milliarder og billioner av kroner, Euro og dollar har blitt spydd ut gjennom statlige subsidier for å redde klimaet, til vindmølle-parker, som raserer naturen og dreper millioner av fugler, som vi har sett her i landet. Nye er planlagt, stats-subsidierte havvinds-parker, batterifabrikker, en helt unødvendig elektrifisering av sokkelen, strømslukende datasentre for Google og Tik Tok, for ikke å snakke om elektrifiseringen av Melkøya, som kommer til å ta alt av strøm-overskudd i Troms og Finnmark.

Hva er konsekvensene? Strømprisene i Nord Norge kommer til å gå til himmels, næringslivet kommer til å gå overende, gårdsbruk legges ned i hopetall, arbeidsplasser forsvinner, og den nord norske befolkningen som er avhengig av strøm blir tvunget til å rømme sin egen landsdel.

 I stedet for å redde verden kommer disse grønne fantastene til å ødelegge ikke bare sitt eget land, men de er også godt i gang med å ødelegge resten av Vest Europa og USA også, mens kinesene og inderne skuffer kull som aldri før.

Link:https://www.youtube.com/watch?v=zmfRG8-RHEI

Powered by Labrador CMS