FØR: Slik så det gamle River Kro-bygget ut da Arctic Breeze kjøpte det i 2006. Foto: PRIVAT
FØR: Slik så det gamle River Kro-bygget ut da Arctic Breeze kjøpte det i 2006. Foto: PRIVAT

Mener politikerne kommer med urettferdig kritikk

BALSFJORD: Brynjar Fleten er daglig leder i selskapet som eier gamle River Kro i Nordkjosbotn. Han mener kritikken som går på at tomta er stygg og rotete er urettferdig.

Publisert Sist oppdatert

Nye Troms har tidligere skrevet om lokalpolitikere i Balsfjord kommune som i spørretimen i kommunestyremøtene har tatt opp hva de synes om rot og skrot som preger Nordkjosbotn sentrum. Sist var det Høyres Lisbeth Eriksen som tok opp hvordan flere tomter og bygg ødelegger helhetsinntrykket i bygda, og tomta hvor gamle River Kro står har kommet opp flere ganger. Det er selskapet Arctic Breeze som eier tomta og bygget, og det har de gjort de siste ti årene. Daglig leder Brynjar Fleten mener kritikken som kommer fra politikerne, kun fører til at oppryddinga vil ta lengre tid.

Ingen kontakt

Fleten forteller at han hadde synes det var greit om det var naboer av tomta som kom med kritikk, men han mener at det ikke er riktig at politikere kommer med kommentarer som han beskriver som flåsete.

– I stedet for å komme med slike kommentarer i media eller andre steder, er det mulig å ta kontakt med oss som selskapet er registrert på. Det er bedre om de sier i fra direkte til oss, sier Fleten.

Han har god kontakt med næringsliv like i nærheten av tomta, men det har aldri vært noen politikere eller andre fra Balsfjord kommune som har tatt kontakt med han angående hvordan det ser ut på tomta.

– Når politikere skal slenge dritt på denne måten, blir man ikke særlig villig til å hive seg rundt for å rydde opp i hvordan det ser ut, sier den daglige lederen.

Har blitt bedre

Tomta har de siste ti årene blitt brukt til møbellager, og det er også det tomta bruks til i dag, ifølge Fleten. Han mener politikerne som har kommet med kritikk, burde mimre tilbake til hvordan tomta så ut da selskapet tok over for ti år siden.

– Det kan hende tomta ser litt shabby ut, men politikerne burde huske hvordan den så ut for et tiår siden. De får det til å høres ut som vi bare har kommet og slengt fra oss søpla, men vi har faktisk lagt litt penger i bygget, sier Fleten.

Han viser til et bilde som er tatt i 2006, som viser hvordan bygget så ut da. Han er enig med politikerne i at bygget og tomta ikke ser optimalt ut akkurat nå. Det er måten kritikken blir rettet på, han reagerer på.

– Det er kanskje ingen perle i dag heller, men det er i alle fall er oppgradering fra slik det var, slår han fast.

Han forteller at det er planer om å rydde opp.

– Vi ligger på etterskudd når det kommer til dette, og det er vi klare over. Vi skal helt klart ta tak i hvordan tomta ser ut i dag, sier Fleten.

Powered by Labrador CMS