GODT MED: Sandra Johansen (t.v.), Marcus Kongsvold, Robin Rognmo og Rachel Daughdrill gikk alle sterke kamper i italienske Rimini i helga. Foto: Privat
GODT MED: Sandra Johansen (t.v.), Marcus Kongsvold, Robin Rognmo og Rachel Daughdrill gikk alle sterke kamper i italienske Rimini i helga. Foto: Privat

Møtte sterk motstand i Italia

MÅLSELV: Fire utøvere fra Øverbygd målte i helga krefter internasjonalt. Der møtte de tøff motstand.

Publisert Sist oppdatert

Sandra Johansen, Marcus Kongsvold, Rachel Daughdrill og Robin Rognmo var i helga med under stevnet Best Fighter i italienske Rimini. Der møtte de kvalifisert motstand, og vel så det.

Marcus Kongsvold gikk fredag lag-fight sammen med tre andre utøvere fra Norge, og selv om han gikk meget godt, holdt det ikke til seier. Laget ble belønnet med bronsemedalje.

Individuelt gikk han i to klasser i sortbelteklassen, og selv om det ble tap i første kamp i begge, viste han lovende takter. Han er i ferd med å krympe avstanden til de beste i Europa.

Sandra Johansen deltok i en grønnbelte og en sortbelteklasse. I grønn klasse vant hun første kamp men tapte semifinalen og ble belønnet med bronsemedalje. I den tøffere sortbelteklassen gikk hun meget godt, men måtte bokføre nederlag.

Robin Rognmo gikk også i to klasser. Først møtte han en av Europas aller beste utøvere. Han tapte mot utøveren fra Italia, men gikk en meget god kamp og viste høyt nivå på pointfightinga. I sin andre kamp var han litt preget av en smell mot nesen i den første kampen, og tapte til slutt også denne kampen.

Øverbygds siste utøver i Italia var Rachel Daughdrill. Hun går lettkontakt, og ble i første kamp nærmest bortdømt mot ei italiensk jente. Motstanderen gikk helt til finalen i klassen. I sin andre klasse vant hun soleklart over en motstander fra Sibir. Rachel slet før hun fant ut av stilen hennes, men da det først løsnet tok hun en soleklar seier. I neste kamp møtte veterinæren fra Balsfjord en motstander fra Kroatia som er seks ganger verdensmester. Rachel kom under poengmessig i starten, men hadde den sterke utøveren på gyngende grunn utover i kampen og rystet mesteren flere ganger. Men det ble tap i kampen, og bronse i klassen.

Nå venter et konkurranseopphold for kickbokserne fra Øverbygd før sesongen tar til for alvor igjen i august.

Powered by Labrador CMS