Nå er tiden omsider kommet da vi igjen kan være sammen

PENSJONISTER PÅ TUR: Bildet er tatt ved ei tidligere anledning. FOTO: PRIVAT
PENSJONISTER PÅ TUR: Bildet er tatt ved ei tidligere anledning. FOTO: PRIVAT

Hver eneste sommerkveld bør jo nytes i hyggelig selskap!

Publisert Sist oppdatert

Debatt
Dette er et debattinnlegg. Innlegget uttrykker skribentens egne synspunkter.

Storsteinnespensjonistene har friluftstur hver torsdag.

Aktivitetskomiteen i foreninga står for tiltaket med friluftsturer. Hver torsdag i juni, juli og august er det pensjonistutflukt for dem som ønsker å være med.

Alle seniorer, enten de er med i foreninga eller ikke, kan dra sammen med oss, sier Helge Fredheim som er aktivitetsleder i foreninga. Vi ordner med kaffe og grillmuligheter på turen, men det man vil grille eller spise, må hver enkelt ta med selv, fremholder han.

Disse torsdagsturene har vi drevet med i flere år nå, og det vil vi nok fortsette med så lenge som interessen for å delta er så stor som den er. Turene våre er svært populære, og det deltar alltid mange, også folk som ikke er medlemmer i foreninga.

Vi starter fra Coop Storsteinnes kokka 16.00 hver torsdag. Vi fordeler oss i privatbiler og kjører til bestemmelsesstedet. Aktivitetskomiteen har satt opp turplan for sommeren.

Første turen i år gikk til den nye flotte gapahuken som grunneierne ved Sagelvvatn har fått satt opp like ved vannkanten. Pensjonistene ble imponert over innsatsen som er lagt ned her, og hadde en trivelig forsommerkveld i vakkert vårvær.

Neste tur går til Elveparken i Nordkjosbotn, og foreninga håper riktig mange møter opp og deltar i hyggelig samvær. Hver eneste sommerkveld bør jo nytes i hyggelig selskap!

Dersom det er noen eldre som trenger å bli hentet, så ordner vi det også. Det er bare å ta kontakt med Helge på tlf. 91883646, eller Charles tlf. 91174905.

Turprogrammet for sommeren får man ved å henvende seg til Helge Fredheim.

Alle som er interessert, får programmet vårt.

Delta i debatten
Send inn din ytring på e-post til redaksjonen@nye-troms.no

Powered by Labrador CMS