ANSETTER:I neste uke får vi vite hvem som skal styre denne bedriften videre. Foto: Knut Solnes
ANSETTER:I neste uke får vi vite hvem som skal styre denne bedriften videre. Foto: Knut Solnes

Nå har de funnet ny sjef i parken

Lederskifte i verdens nordligste dyrepark.

Publisert Sist oppdatert

BARDU: Polar Park har funnet sin nye leder, men navnet er foreløpig hemmelig. En av søkerne til jobben er tilbydd stillinga, og har fått en uke på å si ja eller nei.

Torsdag var det styremøte i parken, og der ble 13 navn presentert – alle søkere til jobben som daglig leder i dyreparken.

Som kjent har Heinz Strathmann forlatt Salangsdalen nå, etter fire og et halvt år som parksjef. Strathmann sa opp i oktober, og en stund etter det ble jobben lyst ledig.

Styreleder Lars Skjønnås i Polar Park bekrefter overfor Nye Troms at man har funnet ny parksjef, men at den som valget har falt på altså har fått en ukes betenkningstid.

- Dette er en spennende stilling som mange har interesse av. Dersom vi får et ja, kommer vi med en pressemelding 25. januar, sier Skjønnås.

Polar Park har både i 2015 og 2016 levert regnskap i pluss etter nesten en halv million i minus i 2014. Omsetningen økte betydelig på to år fra 8 millioner i 2014 til nesten 12 millioner i 2016. 2016 viste regnskapstallene nesten 900.000 kroner i pluss. Tallene for 2017 er ennå ikke klar.

Powered by Labrador CMS