Nådde nesten millionen

BALSFJORD: 2016 var det beste året resultatmessig for Tømmerelv Vegservice AS. I år planlegger de et enda bedre år.

Publisert Sist oppdatert

– Vi hadde det beste året noensinne når du tenker på bunnlinja, men vi har mistet litt av omsetninga fordi vi mistet en stor kunde, sier daglig leder Knut Arild Pedersen.

Fjorårets omsetning var på knapt 44 millioner kroner, sammenlignet med 48,4 millioner kroner året før. Samtidig har resultatet gått opp fra 722 000 kroner i 2015 til 923 000 kroner i 2016. Esso-stasjonen har hatt en del problemer med blant annet kortleserne og en bensinpumpe, noe som også har påvirket omsetninga.

– Både kortlesere og pumpe blir bytta ut i løpet av 2017, sier Pedersen.

Hovedmarkedet til veistasjonen på Tømmerelv er reisende langs E6, og Pedersen forklarer at inntektene kommer fra en god blanding av drivstoffsalg og varmmat. Sommeren er i anmarsj, og bobilturistene inntar snart veiene, men Pedersen merker ikke at det blir noe travlere i sommersesongen. Dette tror han er fordi Norge er kjent som et dyrt land, og sommerturistene har derfor vært fraværende.

– Men de dukker opp nå. Det pussige er at vi i vinter merket en god del turister fra Østen, som kineserere og japanesere, sier Pedersen.

To milepæler

I løpet av dette året skal Tømmerelv Vegservice i samarbeid med et oljeselskap sette opp et truckanlegg for tungtransport i Tromsø, hvor sjåførene kan fylle drivstoff på kjøretøyene sine.

– Det har vært savnet i flere år, sier Pedersen.

Han synes det er morsomt å kunne ha flere prosjekter i lupen, og at Tømmerelv Vegservice kan utvikle seg også utenfor Esso-bygget på Tømmerelv. Pedersen forklarer at de har budsjettert med to milepæler i år: å passere 50 millioner kroner i omsetning og over én million kroner i resultat. Bedre avtaler med oljeselskaper, nye kunder og andre enkle grep har ført til at de følger budsjettet så langt.

– Så må jeg bare berømme de ansatte. De gjør en fantastisk jobb. De sørger for at det blir gode tall på bunnlinja, sier Pedersen.

Powered by Labrador CMS