SOLID ÅR: Joar Johansen og hans transportselskap hadde et godt år økonomisk sett i 2016. Arkivfoto
SOLID ÅR: Joar Johansen og hans transportselskap hadde et godt år økonomisk sett i 2016. Arkivfoto

Nest best resultat siden oppstarten

MÅLSELV: Joars Transport AS gikk med 2 447 000 i pluss i fjor. Det er deres største overskudd siden 2007.

Publisert Sist oppdatert

Firmaet fra Nedre Bardu ble opprettet i 2006. Året etter lå overskuddet på rett over 2,7 millioner. Det er det beste resultatet selskapet har hatt. Fjorårets overskudd på 2.447 millioner plasserer seg imidlertid på en solid andreplass. Selskapet, som blant annet driver med høytrykksspyling og septiktømming, har gått i pluss hvert år siden oppstarten. Daglig leder Joar Edmund Johansen trekker fram de ansatte når han kommenterer tallene.

– Vi hadde et bra år i fjor, og vi har flinke ansatte. Det er ikke så mye mer å si egentlig, men jeg vil skryte av de ansatte. Samtidig så er vi avhengig av markedet. Får vi mye ekstra jobber, så går det bra, sier Johansen.

Firmaet har også styrket egenkapitalen med nesten en million. I 2015 var egenkapitalen på 13 029 000, mens den i 2016 lå på 14 529 000.

– Vi har en solid økonomi. Det skyldes både de ansattes gode innsats, og at vi får jobber. Vi har en rammeavtale med Forsvarsbygg, og har ellers kunder både i privat og offentlig sektor i hele regionen. Fra Salangen i sør til Balsfjord i nord, sier Johansen.

Powered by Labrador CMS