Norwegian øker billettprisene – Bardufoss rammes

MÅLSELV: Som følge av økte oljepriser stiger nå prisene for å fly med Norwegian. Bardufoss blir intet unntak i prisøkningen.

Publisert Sist oppdatert

Prisen for olje har i senere tid økt, og det skaper konsekvenser for Norwegians kunder. Flyselskapet har sett seg nødt til å øke prisene på alle sine strekninger for å demme opp for oljeprisøkningen. Regningen må kundene ta.

Det var flynettavisen Flysmart24.no som først omtalte saken.

Kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, Astrid Mannion-Gibson, bekreftet mandag overfor Flysmart.no at prisene økes og at alle ruter som Norwegian flyr vil bli rammet.

– Vi har besluttet at prisjusteringen vil skje på vanlig vis, og ikke i form av et flatt tillegg, opplyste hun.

Flate tillegg

Norwegian har de siste ukene operert med et flatt tillegg på 200-300 kroner på oversjøiske reiser for å kompensere for de økte oljeprisene.

Kommunikasjonsrådgiveren forteller at dette tillegget nå skal fjernes, og at økningen i prisene nå skal vurderes ut fra hver enkelt rute.

– Økte priser på enkelte ruter er ikke unaturlig når oljeprisen stiger slik den har gjort. Vi har nå bestemt at prisjusteringen skal skje på vanlig måte. Det er viktig å understreke at flyprisene uansett justeres ut fra tilbud og etterspørsel. Det viktigste for kundene er totalprisen og ikke hva de ulike enkeltelementene kalles, sier hun.

Powered by Labrador CMS