LITT KRISE: NIL-trener Bengt Nilsen ønsker seg flere spillere på trening og til kampene deres. Arkivfoto: Ivar Løvland
LITT KRISE: NIL-trener Bengt Nilsen ønsker seg flere spillere på trening og til kampene deres. Arkivfoto: Ivar Løvland

Ny stygg smell for Nordkjosbotn: Tapte 1–9

(5. div.: Senja 2–Nordkjosbotn 9–1) NIL var sjanseløse da laget møtte Senja-reservene. Nå frykter treneren av laget ikke makter å fullføre sesongen om ikke spillerne stiller opp for klubben sin.

Publisert Sist oppdatert

– Vi kan ikke bare stille lag til heimekampene. Guttene må skjønne at det kreves spillere også til bortekampene, sier trener Bengt Nilsen.

Han er oppriktig bekymret for om Nordkjosbotn klarer å fullføre sesongen. Nesten til ferien ser han liten fremgang i laget, så vel spillemessig som det å møte opp til kampene. Særlig på bortebane.

Søndag reiste laget til Senja for å møte deres reservelag. NIL var nok spillere, men store deler av laget besto av svært unge spillere. Igjen ble det forfall i siste liten til kampen som Nilsen gjerne skulle unngått.

– Vi henger brukbart med i starten, men så skjer det som har skjedd i mange kamper før i år; vi rakner fullstendig, sier Nilsen.

Søndag ga det seg utslag i et 1–9-tap etter at det stor 3–0 til hjemmelaget ved halvtid. NIL skal etter planen møte Stakkevollan hjemme allerede tirsdag kveld, men Nilsen er slett ikke sikker på om de har nok spillere tilgjengelig til at kampen kan spilles. Etter den venter etter planen lokaloppgjør mot Storsteinnes før seriespillet tar høysommerpause.

– Jeg vet ikke om vi klarer å stille lag til Stakkevollan-kampen. Klarer vi ikke det, frykter jeg for sesongen. Da kan det bli tungt å klare fullføre den, sier han ærlig.

Han hadde håpet at det skulle komme flere spillere på trening, slik at de kunne kutte inn på forspranget som de andre lagene har på dem. Det har ikke skjedd.

– Vi hadde 16 på trening forrige mandag med et par gjestespillere med. Det var ei god trening. På den neste kom det seks. Det er frustrerende, sier Nilsen.

Han unnskylder laget litt med flere rutinerte spillere som har skader som har forhindret dem fra å bidra som planlagt for laget. Likevel savner han mer bidrag fra flere.

– Det må vi få hvis vi skal klare å fullføre sesongen, sier Bengt Nilsen.

Mot Senja var det Jonas Lingrasmo som skåret trøstemålet for Nordkjosbotn IL.

Powered by Labrador CMS