UNIK: Dagsavisens musikkmagasin Nye Takter roser Bardujenta Lil Halima etter Bylarm i går. Foto: Ida Bjørvik
UNIK: Dagsavisens musikkmagasin Nye Takter roser Bardujenta Lil Halima etter Bylarm i går. Foto: Ida Bjørvik

Overrasket stort på Bylarm og roses av musikkpressen

BARDU/OSLO: Lil Halima – Lillian Halima Anderssen fra Bardu roses både for stemme og for låtvalg etter Bylarm i Oslo i helga.

Publisert Sist oppdatert

Det er Dagsavisens musikkmagasin Nye Takter som tar fram superlativene etter at Lil Halima var på scenen under Bylarm i går.

- Lil Halima kom med urban elektronisk r&b, en flott stemme har hun også, som kan nå langt med det rette materialet, skriver avisen.

- Kan bli unik

Musikkjournalist Geir Rakvaag i Dagsavisen mener også at Lil Halima overrasket, og han mener at artisten fra Bardu kan bli helt unik.

- Hun gjør en overraskende versjon av Moddis «Mannen i ausa», fordi hun kommer fra Bardu. Veldig langt fra resten av materialet hennes, men et sted i dette spennet ligger noe som kan gjøre Lil Halima helt unik, hvis hun tør å utforske det videre, skriver han.

Ingen hvemsomhelst

Dagsavisens Nye Takter er ikke hvemsomhelst i norsk musikkpresse. Avisa har ble i 2012 kåret til Årets Bjellesau for innsatsen med å formidle norsk musikk og fremme nye talenter. Bjellesauprisen deles ut av Fono, interesseorganisasjonen for uavhengige norske plateselskaper.

Geir Rakvaag er heller ikke en ukjent musikkjournalist. Han har vært med helt siden Nye Takter startet som egen musikkavis i 1977

Powered by Labrador CMS