SURT TAP: Kim Marius Fagerheim-Aas og resten av BOIF-mannskapet klarte ikke å trenge gjennom Salangen-forsvaret lørdag ettermiddag. Foto: Ole Reidar Mathisen
SURT TAP: Kim Marius Fagerheim-Aas og resten av BOIF-mannskapet klarte ikke å trenge gjennom Salangen-forsvaret lørdag ettermiddag. Foto: Ole Reidar Mathisen

Overtidstap for BOIF

MÅLSELV: Tre minutter på overtid satte Salangens innbytter Kristoffer Heggelund inn kampens eneste skåring i oppgjøret mot BOIF i storhallen.

Publisert Sist oppdatert

- Vi spilte under pari i første omgang, men hadde en god andre omgang. Det ville vært fortjent med et uavgjort resultat, men dette var bare utrolig skuffende, sa BOIF-trener Martin Nymo etter kampen.

Oppgjøret i storhallen lørdag var ganske jevnspilt, der Salangen hadde et lite overtak i første omgang. BOIF kom bedre med etter pause, men slet hele kampen med å komme forbi stopperne til Salangen. Salangen var sterkere enn BOIF i luften, og til tross for mange dødballer inn i 16-meteren til Salangen, klarte ikke Kim-Marius Fagerheim-Aas eller Kenny Marblow å avslutte annet enn ved en håndfull anledninger.

BOIF så ut til å sette inn høygiret litt for tidlig og skapte mye spill på Salangens banehalvdel mot slutten av andre omgang. Like før slutt var det nesten som om lufta gikk litt ut av BOIF og Salangen kom til en enkel avslutning på overtid. Kristoffer Heggelund ble byttet inn for Salangen ti minutter før slutt, og han ble matchvinner for Salangen etter å ha plassert ballen til side for Lars-Christian Pedersen i BOIF-målet.

- Vi skaper mange halvsjanser og jeg føler at vi kommer i en god flyt. Da er det ekstra surt å tape på overtid, sa Kim-Marius Fagerheim-Aas etter kampen.

Salangen derimot var meget fornøyde og sang og jublet høylytt i garderoben etter seieren. Tore Ratkje i Salangen IF var ikke i tvil om at resultatet var fortjent.

- Vi presser jevnt gjennom hele kampen og får uttelling som fortjent i det siste spilleminuttet. Det var tre gode poeng å ta med seg hjem, sa han etter kampslutt.

Powered by Labrador CMS