Oppklarer misforståelse om Målsnesveien:

OPPKLARER: Fylkestingspolitiker Mari Siljebråten oppklarer misforståelsen rundt Målsnesveien og bedyrer at den skal totalrenoveres. Arkivfoto: Terje Tverås
OPPKLARER: Fylkestingspolitiker Mari Siljebråten oppklarer misforståelsen rundt Målsnesveien og bedyrer at den skal totalrenoveres. Arkivfoto: Terje Tverås

– På ingen måte utsatt

Fylkestingspolitiker Mari Siljebråten (Ap) ønsker å oppklare en misforståelse som har florert i Målselv-samfunnet. Hun avkrefter at Målsnesveien ikke skal fikses.

Publisert Sist oppdatert

– Folk i Målselv tror at Målsnesveien er fjerna fra Fylkeveiløftet, og det er ikke sant. Den er absolutt ikke tatt ut. Det er synd at de sitter igjen med det inntrykket, for det er virkelig en kjempesatsing i Målselv.

Det sier Siljebråten til Nye Troms.

Bakgrunnen for misforståelsen er at fylkeskommunen sendte ut en pressemelding vedrørende Fylkeveiløftet hvor mange fylkesveier var nevnt, men hvor Målsnesveien ikke var nevnt.

Det hele beror på en misforståelse, for Målsnesveien skal totalrenoveres. Det innebærer blant annet at stikkrenner skal skiftes, at det må grøftes, og at hele veikroppen skal arbeides på. Deretter skal det legges ny asfalt.

Siljebråten ønsker å presiserer at det er den ovennevnte rekkefølgen Målsnesveien skal totalrenoveres i.

– Slik jeg har beskrevet det til mine folk som har vært lynende forbanna – når man skal bygge hus kan man ikke bygge taket først. Det må være grunnmur og vegger først. Målsnesveien har ikke blitt utsatt, og har ikke mista finansiering. Den er i aller høyeste grad på planen. Gjør man ikke disse forarbeidene blir det som å bygge et hus med tak, uten at man har grunnmur eller vegger på plass. Målsnesveien skal ikke vedlikeholdes. Den må bygges på ny og totalrenoveres, sier Siljebråten.

I sommer skal fylket bli ferdig med kartlegging og prosjektering av flere fylkesveistrekninger i Troms. Deretter skal man inn i en anbudsprosess til høsten.

Powered by Labrador CMS