TILBUD PÅ MALING: Gode tilbud førte til lange køer også i malingsavdelinga. Her er det Stig Ove Larsen som blander maling for Jan Pedersen, som hadde tatt turen fra Setermoen for å handle på Coop Extra Bygg.
TILBUD PÅ MALING: Gode tilbud førte til lange køer også i malingsavdelinga. Her er det Stig Ove Larsen som blander maling for Jan Pedersen, som hadde tatt turen fra Setermoen for å handle på Coop Extra Bygg.

Pangstart med 2 millioner i kassa

ANDSLIMOEN: Mer enn 1000 betalende kunder la igjen over 2 millioner kroner. Dermed fikk Coop Extra Bygg en skikkelig pangstart på åpningsdagen.

Publisert Sist oppdatert

Daglig leder Karl-Jørgen Birkelund forteller om en åpningsdag som gikk over all forventning.

– Vi hadde regnet med at det ville bli mye folk, men ikke så mye. Til tider kunne køen merkes helt ut på E6. Det ble helt fantastisk, og vi er kjempefornøyd, sier han.

Etter å ha holdt stengt ei uke for å gjøre ferdig den nye butikken, gjenåpnet byggevarehuset på Andslimoen i går under navnet Coop Extra Bygg. Den offisielle åpninga var det ordfører Nils Foshaug som sto for, og straks butikken åpnet dørene, strømmet folk inn.

Til tider kunne køen merkes helt ut på E6. Det ble helt fantastisk, og vi er kjempefornøyd

– I malingsavdelinga gikk de to blandemaskinene i ett fra vi åpnet og til vi stengte. Kundene var tålmodige og forståelsesfulle og i godt humør, selv om det til tider var kø og venting, sier Birkelund.

Fornøyde kunder

Blant kundene i butikken traff Nye Troms på blant andre Anne Margrethe Lilleeng Aune og Anne Gro Enes. De to sto og diskuterte myggmaskiner da Nye Troms kom forbi. Og selv om de kanskje kunne vurdere å synes litt synd på mygga, endte de begge opp med å kjøpe gassdrevne myggmaskiner.

– Jeg må si at jeg syns det er blitt en virkelig flott butikk, og jeg er glad for at vi nå slipper å kjøre til Finnsnes for hver minste ting vi skal ha. Jeg har vært trofast Coop-medlem og tillitsvalgt i mange år og er riktig stolt over denne butikken, sier Aune.

Også direktør Kjell Olav Pettersen i Coop Nord var strålende fornøyd med butikken og åpninga.

– Det er en fantastisk dag. Dette er den reneste drømmeåpning. Og det er sjelden å se så god respons på ei åpning, sier Pettersen.

Tross stor pågang, forteller Birkelund at det meste gikk på skinner. Inne i butikken ble det tomt for enkelte varer, men alt i alt mener han det gikk veldig bra.

– Det gikk smertefritt uten noen større problemer, sier en fornøyd daglig leder.

Powered by Labrador CMS