FLYTTER OPP: Alt tyder på at Vinmonopolet flytter opp i 2. etasje i DOMUS-bygget på Setermoen. Foto: Knut Solnes
FLYTTER OPP: Alt tyder på at Vinmonopolet flytter opp i 2. etasje i DOMUS-bygget på Setermoen. Foto: Knut Solnes

Polet tar rulletrappa opp i Domus-bygget

BARDU: Alt tyder på at Vinmonopolet fortsatt skal holde hus i Domus-bygget på Setermoen. Men at det blir én etasje opp i forhold til nå.

Publisert Sist oppdatert

Polet er som kjent på flyttefot, og flyttinga skal skje kommende år. Årsaken til at de ønsker nye lokaler er at plassen de har i dag er for liten.

Avtalen med Coop Nord om leie i første etasje på Domus går ut kommende år. Nærmere bestemt til høsten. Men for allerede ett år siden gikk polet ut på søk etter nye lokaler på Setermoen.

To ledige lokaler

Samtidig er det gjort endringer i Domus-bygget, og da i byggets 2. etasje der det nå er to lokaler som står ledig. Ut fra det Nye Troms vet er et ett av disse lokalene som nå er høyaktuell for Vinmonopolet og som tilfredsstiller de kriteriene de er ute etter.

Blant annet gjelder det størrelse. I dag disponerer Vinmonopolet 112 kvadratmeter. Behovet er 160 kvadratmeter.

På oppløpssiden

Pål Kristian Wilhelmsen som er direktør i Coop Nord SA og som blant annet jobber med utleie, bekrefter overfor Nye Troms at man er på oppløpssiden med Vinmonopolet om leie i Domus-bygget, men at ting foreløpig ikke er klart.

Ettersom ting ikke er klar, kan han heller ikke si noe om hvilke lokaler det er snakk om i Domus-bygget.

Uansett er det i dag kun to muligheter som er tilgjengelig i bygget- uten at det må gjøres ytterligere tiltak eller omrokkeringer. Ett av lokalene ligger mellom Elon og Sport 1. Det andre ligger mellom sportsbutikken og kafeen i 2. etasjen.

For smått

Nye Troms har foreløpig ikke lyktes med å få noe svar fra Vinmonopolet. Men fra polet har vi tidligere fått svar om at man har flere alternative lokaler i radaren på Setermoen.

Foreløpig er altså ingen nye avtaler skrevet. Det som er klart er at dagens lokaler er for små til standarden som polet nå har for butikker på størrelse med den på Setermoen. Det opplyste kommunikasjonsdirektør Halvor Bing Lorentzen i Vinmonopolet da det ble kjent at polet jaktet nye lokaler i Bardu.

Umiddelbart etter at nyheten kom om at polet ønsket nye lokaler, kom det inn to tilbud om leie på Setermoen. Da Nye Troms sist skrev om saka ville ikke Coop si om ett av tilbudene kom fra dem, men sa da at de ønsket å være med i konkurransen om å tilby Vinmonopolet en ny leieavtale.

Powered by Labrador CMS