Foto: Privat
Foto: Privat

Politiet bisto kommunen med å stenge Svingen

MÅLSELV: Utestedet i Heggelia ble stengt sent fredag kveld. Det meldte Troms politidistrikt på Twitter like over midnatt natt til lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Som Nye Troms skrev om tidligere i uka måtte Svingen discopub stenge dansegulvet da gjestene flokket seg tett sammen forrige lørdag kveld. Etter det risikerte utestedet straff for brudd på smittevernreglene. I formannskapet i Målselv ble det orientert om at utestedet kunne komme til å mister skjenkebevillinga etter at smittevernreglene ble brutt. Eierne skulle få komme med sin versjon av saken før et endelig vedtak fattes.

Men fredag kveld skal det altså ha skjeddd igjen. Troms politidistrikt meldte like over midnatt om at de bistod kommunen med å iverksette stenging av utestedet Svingen.

Ifølge operasjonsleder Beate Helberg anslo politibetjentene på stedet at det var om lag 80-90 mennesker til stede.

– Det var for mange folk i forhold til arealet, rundt 80-90 mennesker. Skulle de nødvendige avstandsreglene vært overholdt, kunne det kanskje ha vært halvparten til stede, sier Beate Helberg til VG.

Rådmann Frode Skuggedal i Målselv vil ikke uttale seg om denne saken i helga, men sier de vil følge opp saken når helga er passert.

– Etter advarsler den siste tiden på grunn av brudd på smittevernlovgivningen var det i kveld igjen for mange mennesker på et for lite område, skrev politiet på Twitter.

Powered by Labrador CMS