SPERRET AV: Langt utpå dagen fredag var store deler av Nordkjosbotn sentrum sperret av. Omkring klokka 13.00 flyttet politiet sperringene, slik at kun selve Shell-stasjonen var sperret av. Foto: Maiken Kiil Kristiansen
SPERRET AV: Langt utpå dagen fredag var store deler av Nordkjosbotn sentrum sperret av. Omkring klokka 13.00 flyttet politiet sperringene, slik at kun selve Shell-stasjonen var sperret av. Foto: Maiken Kiil Kristiansen

Politiet jobber bredt og aktivt etter ranet i Nordkjosbotn

NORDKJOSBOTN: Shell-stasjonen i Nordkjosbotn ble tidlig fredag morgen ranet av en gjerningsmann med en pistollignende gjenstand. Politiet jobber fortsatt aktivt med å finne raneren.

Publisert Sist oppdatert

Tidlig fredag ettermiddag var fortsatt Shell-stasjonen i Nordkjosbotn stengt. Først like før klokka 13.00 ble veien inn mot bensinstasjonen og Rema 1000 åpnet av politiet, og politisperringene ble da flyttet til kun å sperre av selve bensinstasjonen.

- Arbeidet med å sikre spor på åstedet går nok mot slutten nå, sier leder for seksjon for felles etterforskning i Troms politidistrikt, Ståle Luther til Nye Troms.

Politiet meldte om hendelsen like over klokka 07.30, og ifølge NTB fikk politiet melding om ranet klokka 06.15

Jobber aktivt

Politiet gikk tidlig fredag ut med en beskrivelse av gjerningsmannen som skal være ca. 170 cm høy. Under ranet var han iført en grå joggedress med hette, beige/grå caps med sirkelformet merke foran og brunrøde sko med hvite lisser. Han hadde også et svart tørkle foran ansiktet da ranet fant sted. Nå jobber politiet aktivt med å finne raneren.

- Vi er i en aktiv etterforskningsfase. Vi jobber bredt og aktivt som tidligere i dag, med styrker både i Indre-Troms, og i Tromsø, sier Luther.

Han forteller at det har vært mye politi i sving i løpet av fredagen.

- Det har det. Ran er noe vi prioriterer høyt å få oppklart. Der klemmer vi til, sier han til Nye Troms.

Politiet har overvåkningsvideo av gjerningsmannen, men foreløpig ikke oversikt over hva eller hvor mye mannen har fått med seg fra bensinstasjonen under ranet. Om mannen forlot åstedet til fots eller i bil ønsker ikke politiet å uttale seg om, foreløpig.

Snart i drift

Det var kun én Shell-ansatt på jobb på bensinstasjonen da ranet skjedde, og vedkommende har blitt ivaretatt av politiet.

Daglig leder på Shell i Nordkjosbotn, Benedicte Warming Øverås ønsker ikke å kommentere hva som har skjedd, men forteller at hun håper de vil ha stasjonen oppe å gå innen klokka 16.00 fredag ettermiddag.

Powered by Labrador CMS