Åpent brev til Coop Nord S/A v/styreleder Stig Mortensen:

Realiser Extra-butikken på Olsborg

Inge Steffensen Foto: Cathrine Skogheim (arkiv)
Inge Steffensen Foto: Cathrine Skogheim (arkiv)

«Etablering på Bardufoss og Andslimoen bør for styret i Coop Nord ha lite og ingenting med realiseringen av Prix Extra på Olsborg.»

Publisert Sist oppdatert

Debatt
Dette er et debattinnlegg. Innlegget uttrykker skribentens egne synspunkter.

I Nye Troms fra 23. januar fremgård det at Coop Nord kaster seg inn i Andslimoen-kampen. Videre kommer følgende sjokkmelding: «Kan sette en stopper for ny butikk på Olsborg». Det fremgår videre fra reportasjen at «Extra-planer på Olsborg kan gå i vasken».

Dette var jo et dystert budskap fra eiendomsdirektør i Coop Nord Beate Nemeth. Journalisten bygger sitt referat fra eiendomsdirektør Nemeth sin orientering for plan- og næringsutvalget i Målselv kommune fra møte 22. januar.

Dette er ikke mindre enn dyster lesning for «trofaste kunder i tusentall», som sokner til Coop Prix på Olsborg. Dette på tross av at butikken driver sin virksomhet i gamle og umoderne lokaler, som er en belastning for de ansatte. Parkeringen er en sak for seg – som er en stor og farefull belastning for avdelingens kundegruppe.

Det forventes nå at byggeprosjektet for Coop Extra på Olsborg får påbegynt sin realisering. Og at dette prosjektet blir en høyt prioritert oppgave for styret i Coop Nord. Samtidig som Statens vegvesen får ferdigstilt reguleringsplanen for området.

Etablering på Bardufoss og Andslimoen bør for styret i Coop Nord ha lite og ingenting med realiseringen av Prix Extra på Olsborg.

Nærmere presentasjon av undertegnede finnes i Terje Nilssen sin bok om Samvirkelagene i Indre Troms – side 92/93.

Delta i debatten
Send inn din ytring på e-post til redaksjonen@nye-troms.no

Powered by Labrador CMS