REGISSØR I LA: Cecilie Mosli fra Malangen (innfelt) jobber for tida som regissør i LA for Grey’s anatomy. (Foto: skjermdump)
REGISSØR I LA: Cecilie Mosli fra Malangen (innfelt) jobber for tida som regissør i LA for Grey’s anatomy. (Foto: skjermdump)

Regisserer verdenskjent sykehusserie

BALSFJORD: Cecilie Mosli fra Malangen har fått en viktig rolle i den 14. sesongen av én av verdens mest sette sykehusserier. Hun regisserer nemlig Grey’s anatomy.

Publisert Sist oppdatert

Mosli er oppvokst i Malangen, og har satt sitt avtrykk på en rekke norske seriesuksesser. Både bak og foran kamera. Bak kamera har hun stått for regien av filmen Kaptein Sabeltann – Kongen på havet og tv-seriene Mammon og Hjerterått. Nå har hun reist over dammen for å regissere en tv-serie som mange kjenner godt til, og det ikke bare i USA. Det var Mosli selv som offentliggjorde nyheten med et bilde på det sosiale mediet Instagram av en regissørstol i Los Angeles med teksten «Sesong 14. Jeg er om bord. Elsker elsker elsker det»

Jentedrøm

På dette instagrambildet kom det fram at det er den kjente sykehusserien «Grey’s anatomy» hun nå står bak kameraet for. Videre har Mosli lagt ut et bilde fra The Prospect Studios, hvor hun er avbildet sammen med én av seriens kjente skuespillere, Debbie Allen.

«Tenk om den lille jenta som satt klistra foran tv-en i Malangen og elsket danselæreren i Fame hadde visst at en dag skulle selveste Debbie Allen bli min vidunderlige mentor og sjef».

Forventninger

Nye Troms har forsøkt å komme i kontakt med Mosli, men vi lyktes ikke med å komme i kontakt med henne før avisa gikk i trykk mandag ettermiddag. Saken ble omtalt i flere norske medier på fredag, og til VG sa hun at det var en lang prosess med flere reiser og møter som ga henne jobben.

– Det er dobbelt så lange dager, dobbelt så høyt tempo, tre ganger så mange mennesker og enorme forventninger til deg. Det er fantastisk, virkelig, sa hun til VG.

Powered by Labrador CMS