HEDRET: For noen år siden ble Malangsrevyen hedret av hele lokalsamfunnet da de ble norgesmestere i revy. Neste helg deltar de i Nordnorsk mesterskap. Arkivfoto. Foto: Maiken Kiil Kristiansen
HEDRET: For noen år siden ble Malangsrevyen hedret av hele lokalsamfunnet da de ble norgesmestere i revy. Neste helg deltar de i Nordnorsk mesterskap. Arkivfoto. Foto: Maiken Kiil Kristiansen

Reiser mannsterke til NNM i revy

BALSFJORD: Malangsrevyen stiller med mange aktører for å fremføre mange numre under årets Nordnorske revyfestival.

Publisert Sist oppdatert

Hele syv revyinnslag skal Malangsrevyen framføre, når de i neste uke reiser til Ørnes i Nordland for å delta på årets NNM i revy.

Gleder seg

Lasse Mosli og Kent Are Amundsen i Malangsrevyen gleder seg begge til å reise nedover til Ørnes for å delta. I tillegg til å vise frem egne revynummer, ser de fram til å se hva gamle og nye revyvenner har på lager.

- Det er veldig sosialt å være med, og det blir spennende å se mange gode revyinnslag over flere dager, sier de to.

Mosli forklarer at et arrangement som NNM i revy, er utviklende for revylaget.

- Vi ser på det som en liten studietur. Vi skal se mye revy, det blir mulighet for å delta på noen kurs og det blir avholdt diskusjoner der noen av numrene som har blitt vist fram, blir diskutert mer i dybden, forklarer han.

En bonus

Det er hele 20 aktører fra Malangsrevyen som sammen reiser til Ørnes på revyfestivalen.

- Vi skal fremføre syv nummer. To i ei egen ungdomsforestilling, og fem nummer i de andre innledende forestillingene, forklarer Amundsen.

Av de syv numrene er fem fra årets Malangsrevy, mens to er fra fjorårets revy. Dette fordi NNM i revy kun arrangeres annethvert år.

- Vi har vært heldige med uttaket og er glade for at vi får fremføre såpass mange nummer, sier Mosli og Amundsen.

Blant numrene som skal vises fram for et nytt og større publikum finner vi «Tung tragedie,» «Tradisjon» og «Logged in». De to revyaktørene innrømmer at det hadde vært morsomt å reise tilbake til Malangen med en pris i bagasjen.

- Det hadde det, men vi blir ikke skuffet dersom det ikke skjer. Priser ser vi på det som en bonus, sier de.

De har i alle fall et mål om å komme med i lørdagens finaleforestilling. Da får de muligheten til å vise fram ett eller flere nummer en gang til.

- Vi håper å være representert i finaleforestillinga, ja.

Powered by Labrador CMS