VERDIFULL AVTALE: Leder i Bardu IL, Katrine Grimnes (bak t.v.), signerte fredag en stor sponsoravtale med Coop Extra Setermoen og butikksjef Jon Kvello (nede t.h.). Det setter medlemmer i idrettslaget stor pris på. FOTO: Privat Foto: Privat
VERDIFULL AVTALE: Leder i Bardu IL, Katrine Grimnes (bak t.v.), signerte fredag en stor sponsoravtale med Coop Extra Setermoen og butikksjef Jon Kvello (nede t.h.). Det setter medlemmer i idrettslaget stor pris på. FOTO: Privat Foto: Privat

Rekordavtale på plass for Bardu IL

Bardu idrettslag har inngått en sponsoravtale med Coop Extra på Setermoen og Coop Nord som er en av de største idrettslaget noen gang har hatt på plass.

Publisert Sist oppdatert

Den treårige avtalen med Coop Nord betyr at klubben i avtaleperioden vil få et sekssifret beløp inn på konto, mens avtalen med Coop Extra på Setermoen har tilsvarende verdi, men da i form av varer som idrettslaget vil få fra butikken og kjøpmann Jon Kvello.

– Vi er kjempegodt fornøyde med å få denne avtalen på plass, sier leder i Bardu idrettslag, Kathrine Grimnes.

Partene er enige om at avtalesummen ikke skal offentliggjøres, men den har en verdi på flere titalls tusen i året for Bardu idrettslag.

Avtalen med Coop Nord var allerede signert, mens avtalen med den lokale Extra-butikken og kjøpmann Jon Kvello ble underskrevet fredag ettermiddag av idrettslaget.

Avtalene gjelder i hovedsak for gruppene fotball, håndball, ski og hovedlaget, men gjennom hovedlaget vil også alle de andre undergruppene i idrettslaget nyte godt av de nye avtalene.

– For de tre gruppene vil det komme reklame på draktene deres, sier Katrine Grimnes.

Lokale butikker i Coop-systemet kan ikke gi direkte pengestøtte. Derfor er deres andel å serve idrettslaget med varer ved ulike arrangement.

– Vi har over tid hatt ulike samarbeidsavtaler med gruppene i Bardu IL. Nå er dette mer konkretisert gjennom denne avtalen med hovedlaget, sier kjøpmann Jon Kvello.

På Setermoen har Coop Extra konkurranse fra Rema 1000 og Bunnpris på dagligvaremarkedet.

– Siden vi har en markedsandel på 60–70 prosent her, er det kanskje lurt av idrettslaget å holde seg til den største og mest «sosialdemokratiske» aktøren i markedet, sier Coop-kjøpmann Jon Kvello.

Hovedlagets leder Katrine Grimnes er glad denne avtalen er forhandlet frem av sentrale personer i Bardu IL og Coop. Det er en avtale som er svært verdifull for dem.

– En litt nesten historisk stor avtale som vi setter stor pris på, sier Katrine Grimnes.

Powered by Labrador CMS