SPRINT: Søndag er det klart for en ny Øverbygdsprint på Holt. Foto: Ivar Løvland
SPRINT: Søndag er det klart for en ny Øverbygdsprint på Holt. Foto: Ivar Løvland

Rekordmange til sprint Øverbygdsprint

MÅLSELV: Det er påmeldt over 130 løpere til søndagens Øverbygdsprint på Jerven stadion på Holt.

Publisert Sist oppdatert

- Vi er veldig godt fornøyd med så mange deltakere. Det må være opp mot rekord for Øverbygdsprinten, sier rennleder Yngve Sletten.

Øverbygd-samfunnet har hatt noen tøffe dager etter skredtragedien tidlig i uka, men skigruppa i Øverbygd IL har bestemt seg for å arrangere langrennskonkurransen søndag, i samråd med familien til den forulykkede.

- Vi vil ha en dempet markering av ulykka, og så håper vi alle at arrangementet vil virke litt samlende på bygda. Vi er sterkt preget alle sammen, men håper at idretten kan sørge for at ungdommen kan ha en positiv dag, og at vi alle får litt annet å tenke på noen timer, sier Yngve Sletten.

Øverbygdsprinten på Jerven stadion går i fristil, og er også siste rennet som teller i Sparebank1 Nord-Norge cup, kretscupen i langrenn. Det vil derfor være premieutdeling også for denne når premieutdelinga for selve sprinten er unnagjort.

Sprinten er lagt opp til semifinaler og finaler i klassene der det er mange nok påmeldte. For aldersgruppa under 10 år er det sonerenn, mens det fra 11 år og eldre er kretsrenn.

- Vi håper mange publikummere også finner veien til stadion for å se mye fin idrett, sier rennleder Yngve Sletten i Øverbygd IL.

Powered by Labrador CMS