NORDNORSK MESTER: Roar Blakstad Helle viste seg som den med best konsentrasjon og ble i helga nordnorsk mester i jegertrap. Foto: Privat
NORDNORSK MESTER: Roar Blakstad Helle viste seg som den med best konsentrasjon og ble i helga nordnorsk mester i jegertrap. Foto: Privat

Roar er Nord-Norges beste leirdueskytter

MÅLSELV: Etter heftig omskyting kunne Roar Blakstad Helle sikre seg tittelen som nordnorsk mester i jegertrap. I tillegg ble det gull til Målselv i lagskytinga.

Publisert Sist oppdatert

Hele fem av rundt 70 skyttere oppnådde 119 av 125 mulige treff og dermed måtte det omskyting til for å kåre årets nordnorske mester. Ja, opptil flere omskytinger der leirduer blir skutt ut i ulike retninger og der leirduene i en brøkdel av et sekund skal treffes på en avstand fra 25 til 40 meter.

Konsentrasjon

– Etter første omskyting røk to skyttere ut. Da var vi tre igjen og etter neste omskyting var vi to skyttere igjen i «finaleskytinga», sier Blakstad Helle.

Som tredjemann røk klubblamerat Ulf Boger, som dermed sikret seg tredjeplassen under mesterskapet på Mo.

I superfinalen viste Blakstad Helle at dagsformen var solid.

– Alt fungerte veldig bra under stevnet og jeg klarte å være konsentrert. Ja, jeg er veldig fornøyd og har over tid kjent at det har gått bedre og bedre konsentrasjonsmessig, sier den nybakte mesteren.

Laggull

Med tanke på at det bare er et halvannet år siden han for alvor startet å med leirdueskyting, har skytteren som representerer Målselv jeger- og fiskerforening all grunn til å være fornøyd med helgas prestasjoner. Sammen med Boger og Rune Moeggen tok han nemlig gull også i lagskyting.

Rune Moeggen (t.v.), Roar Blakstad Helle og Ulf Boger sikret gull til Målselv jeger- og fiskerforening under helgas NNM i jegertrap.

Powered by Labrador CMS