Ronald Wærnes (Sp), fylkesråd i Troms og Finnmark for økonomi og kultur under Kirkeneskonferansen 2022 på Thon Hotel i Kirkenes. Foto: Foto: Annika Byrde / NTB
Ronald Wærnes (Sp), fylkesråd i Troms og Finnmark for økonomi og kultur under Kirkeneskonferansen 2022 på Thon Hotel i Kirkenes. Foto: Foto: Annika Byrde / NTB

Ronald Wærnes går av som fylkesråd i Troms og Finnmark

Fylkesråd for økonomi og kultur, Ronald Wærnes (Sp) går ut av fylkesrådet i Troms og Finnmark fylkeskommune. Ole K. Josefsen (Sp) overtar.

Publisert Sist oppdatert

Wærnes går av i dag, og har vært fylkesråd siden 1. november 2021.

– Jeg har over tid kjent på behovet for å komme hjem til ordførerjobben i Båtsfjord som jeg forlot midlertidig da jeg takket ja til å bli fylkesråd. Vi har nylig avlevert fjorårsregnskapet for Troms og Finnmark fylkeskommune samt at andre større økonomisaker er forberedt og avlevert for fylkestingsbehandling i juni. Jeg fant derfor at tidspunktet nå kunne være riktig for å tre tilbake fra fylkesrådsposten, sier avtroppende fylkesråd Ronald Wærnes i en pressemelding fra fylkeskommunen.

– Rollen som fylkesråd har vært svært givende. Jeg kommer til å savne alle de flotte ansatte i fylkeskommunen. Jeg vil også takke mine politiske kolleger for godt og konstruktivt samarbeid, sier Wærnes.

Fylkesrådsleder Kristina Torbergsen (Ap) takker Ronald Wærnes for innsatsen han har lagt ned for folk i Troms og Finnmark.

– Ronald har bidratt med sin brede erfaring på en nyttig måte i fylkesrådet og har representert fylkesrådet på en utrolig flott måte. Jeg ønsker Ronald lykke til på hjemmebane og jeg håper at erfaringen som fylkesråd kommer godt med i utviklingen av Båtsfjordssamfunnet, uttaler Kristina Torbergsen (Ap).

Powered by Labrador CMS