Skjermdump fra musikkvideoen til låten Ruben Kåre Nesvold gir ut. Foto: Håvard Nordgård/ Kom i Snakk
Skjermdump fra musikkvideoen til låten Ruben Kåre Nesvold gir ut. Foto: Håvard Nordgård/ Kom i Snakk

Ruben Kåre slipper sommerlåt fra bygda

Ruben Kåre Nesvold fra Storjorda i Målselv lager egentlig rock. Nå har han gitt ut en gammel låt i ny drakt.

Publisert Sist oppdatert

Hør låten og se musikkvideo nederst i saken.

– Dette er utenfor min sjanger, og det er mest en morsom greie. Denne låten var det første jeg laget for åtte-ni år siden, forteller Nesvold.

Til vanlig lager han rock, og da med litt mer seriøse tekster. Til vanlig går han under artistnavnet Ruben Kåre, mens denne låten gir han ut som Rub1.

– Dette er den låten jeg har gjort minst arbeid med, men som har slått best an. Det er en lokal låt, og stort sett folk rundt i området som har hørt den, sier Nesvold.

Låten «Så jævla fint vær i kveld» handler om noe så enkelt som en varm sommerdag i hjembygda Storjorda.

– Jeg har lagt merke til at folk har hørt på den, spesielt på fest. Jeg har fått mange videoer på Snapchat, og tenkte hvorfor ikke gi litt tilbake til bygda og de som lytter på, legger han til.

Musikkvideo

I tillegg til den nyinnspilte låten gir Ruben også ut musikkvideo. Den har han fått hjelp av Håvard Nordgård, fra firmaet Kom i Snakk AS.

– Jeg har selv hatt regi og hjulpet til å redigere den sammen med han. Jeg har også fått hjelp fra lokale som har vært med i filmen og hjulpet til med transport og båt i forbindelse med filmingen, forteller Nesvold.

Låten slapp han fredag 9. juni og musikkvideoen ble sluppet dagen etter, 10. juni.

– Det er knallfine droneklipp fra bygda. Både fjell, fjord, bading i havet og vannscooter i midnattssol. Alt som hører med på en sommerdag i nord.

Powered by Labrador CMS