DRØMMETREFF Foto: Ivar Løvland

Sjekk det drømmetreffet!

NORDKJOSBOTN: Chris André Skare skåret et fantastisk mål da Nordkjosbotn IL tok sin tredje strake seier i 4. divisjon.

Publisert Sist oppdatert

På en litt dårlig dag rent spillemessig var det poengene som gledet mest. Og aller mest kunne Chris André Skare glise etter kampen. For målet han skåret etter kvarteret lørdag, blir garantert å huskes ei stund fremover av flere enn målskåreren selv.

Etter et hjørnespark ble ballen headet utover, men på åtte-ni meter litt skrått på mål fra bakre stolpe kastet 20-åringen seg opp i luften og traff klokkereint på ballen med sin gode venstrefot, i nærmere to meters høyde. I duell med en motspiller. Ballen gikk i en vakker bue og inn i nærmeste kryss, mens Storelvas målvakt og samtlige andre bare ble stående og beundre kunststykket til venstrebacken.

- Jeg har nok aldri skåret ett finere mål enn det der. Jeg satset bare alt på å få treff da jeg gikk opp, og når den gikk inn så var det bare en ubeskrivelig god følelse. Jeg tenkte egentlig kun på at vi måtte vinne når jeg fikk den skåringa. Hadde vi ikke vunnet, hadde det ikke vært like stas med målet, gliser en rimelig fornøyd Chris André Skare etter kampslutt.

At det skulle holde til seier var langt fra noen selvfølge slik kampen i Nordkjosbotn var. For fram til drømmetreffet til Skare var det gjestene opp og i mente. Storelva presset høyt, og NIL-spillerne hadde mer enn nok med å forsvare seg. Bare godt keeperspill og litt uflaks for gjestene sørget for at NIL ikke kom under. Og hellet til hjemmelaget fortsatte bare minutter etter Skares drømmetreff. Også det et mål av den pene sorten. Midtstopper Thomas Sjøthun klarerte opp langs høyresiden, og Fredrik Bye stormet ned til dødlinja. Midt i banen tok Frank Einar Solberg sitt aller beste ut i et knallhardt løp fra egen banehalvdel, og han fikk belønning for innsatsen da innlegget fra Bye kom rett på foten fra fem meter. Solberg kunne bare ikke bomme, og dermed var NIL to mål opp.

Ledelsen rodde de i land til pause, til tross for at gjestene fortsatte å styre kampen. I andre omgang klarte vertene å demme litt bedre opp for et godt Storelva-lag. Gjestene fikk sin fortjente redusering ti minutter før slutt da et frispark stoppet i forsvarsmuren og Jørgen Stensland misset på klareringa. Fra sju meter satt ballen kontant i hjørnet bak NIL-målvakta. Jørn Erik Aasland feiret rollen som fersk pappa da han rett etter roet frynsete NIL-nerver da han tråklet ballen i mål fra spiss vinkel og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Med seieren har Nordkjosbotn tre strake nå, og med ni poeng har de fått kontakt med nedre midtsjikt på tabellen etter at de tapte de seks første kampene for sesongen.

- Det er deilig å vinne denne kampen, men vi må være så ærlige å si at vi var heldige. I dag er det stort sett bare poengene og noen flott mål som gleder, sier trener Mikail Köse.