GAMMELT: Tagginga i gapahuken skal ha vært gjort lenge før den ble flyttet dit den står nå. Kommunen skal beise over når de har ledig kapasitet.
GAMMELT: Tagginga i gapahuken skal ha vært gjort lenge før den ble flyttet dit den står nå. Kommunen skal beise over når de har ledig kapasitet.

Skal beise over gammelt hærverk

MÅLSELV: Flere har reagert på hærverk i gapahuken i elveparken på Bardufoss. Tagginga i gapahuken skal ha vært der før den ble flyttet til elveparken.

Publisert Sist oppdatert

Det nye uteområdet ved elveparken på Bardufoss brukes flittig av gamle og unge. Med lekeapparater, grillområde og benker med utsikt mot elva, skal elveparken være tilgjengelig for alle Målselvs innbyggere. Tidligere denne uka fikk Nye Troms tips om hærverk i gapahuken som står på grillområdet i parken. Veggene er tagget, en benk er knekt, og det er laget svimerker på bordet og en benk. Næringssjef Elin Byberg kan avkrefte at tagginga har skjedd nå.

– Tagginga var der fra før, og den har vi tenkt å beise over ved ledig kapasitet, sier Byberg.

Når det kommer til tilstanden på benkene, kan ikke Byberg bekrefte om dette er et resultat av hærverk eller uhell. Dersom det er gamle benker, kan også svimerkene ha vært der fra før av. Byberg forklarer at de planlegger å skifte ut noen benker, samt ordne flere bord, benker og søppelkasser etter hvert som de har råd til det. Det er mange som bruker parken, og hun håper innbyggerne setter pris på den.

– Ta godt vare på den, parken er deres, sier Byberg.

Powered by Labrador CMS