ARBEID: Slik ser det ut på veien ved Andslimoen legekontor. Arbeidet forespeiles å være ferdig i nærmeste framtid, men ikke før mandag i neste uke. Foto: Kari Anne Skoglund
ARBEID: Slik ser det ut på veien ved Andslimoen legekontor. Arbeidet forespeiles å være ferdig i nærmeste framtid, men ikke før mandag i neste uke. Foto: Kari Anne Skoglund

Skal legges ny kloakkledning ved legekontoret

ANDSLIMOEN: Mange har sikkert stusset over veiarbeidet som skjer på veien utenfor Andslimoen legekontor den siste tiden. Ifølge kommunen skal det nå legges kloakkrør der.

Publisert Sist oppdatert

Enhetsleder for vann, avløp, renovasjon og vei i Målselv kommune Gunnar Nerdal forteller torsdag til avisa hva som skjer på veien.

- Det skal legges ny kloakkledning der, sier Nerdal.

Kloakkledningsarbeidet kommer som et ledd i arbeidet med byggingen av det nye sykehjemmet.

Han anslår at prosjektet, som har pågått i noen dager allerede, ikke vil pågå særlig mye lengre.

- Det er ikke et langdrygt arbeid å legge ledningen. Det skal pågå over noen dager. I forbindelse med det nye sykehjemmet må nye vann- og avløpsledninger legges og det er avløpsledningene de holder på med nå, forteller han.

Steinar Jensen er kommunens representant i prosjektet. Han forteller årsaken til at prosjektet har vart litt lengre enn tiden prosjektet var tiltenkt.

- Vi gravde og oppdaget at det var gjort en feil, så vi må vente til neste uke før vi får avklart hva vi skal gjøre. Det er et konsulentoppdrag som må utføres før vi vet hvordan vi skal gjøre det videre. Vi må omprosjektere og det får vi ikke gjort før konsulentene er tilbake fra ferie førstkommende mandag, forteller Jensen.

Selve feilen handler om en feilmåling, forteller han.

- Det er en gjort en feilaktig måling av noen høyder som vi må få rettet opp i. Det er årsaken til at vi ikke har kommet lengre. Det vil koste litt for mye å grave ned for så å grave opp igjen, så vi venter på konsulentene. Vi regner med å få avklart alt snart, sier han.

Han kan ikke gi noe eksakt tidspunkt på når avløpsledning-prosjektet blir ferdigstilt.

- Vi håper å få gjort dette så snart som mulig. Jeg kan ikke gi noe eksakt tidspunkt, sier Jensen.

Powered by Labrador CMS