FEM SHOW: Når Malangsrevyen setter opp revy, så holder det ikke å vise den fram en eller to ganger. Fem ganger fra 1. april til 6. april håper de på å fylle opp Rambergstua på Sand. Arkivfoto: Vera Lill Bjørkhaug
FEM SHOW: Når Malangsrevyen setter opp revy, så holder det ikke å vise den fram en eller to ganger. Fem ganger fra 1. april til 6. april håper de på å fylle opp Rambergstua på Sand. Arkivfoto: Vera Lill Bjørkhaug

Skal spille «1 milliard ganger morsommere» revy

De første av fem forestillinger Malangsrevyen setter opp i påska går av stabelen lørdag 1. april. Da blir det gjort humor av både lokale og nasjonale saker, med en dose galskap i miksen.

Publisert Sist oppdatert

Årets aktører i Malangsrevyen har planlagt, skrevet og øvd, men fortsatt er det ikke alt som er helt spikret til årets forestillinger på Rambergstua.

– Vi er jo ferskvare, så det er jo faktisk enda en del som skal gjøres nå fram mot premiere, sier Kent-Are Amundsen i Malangsrevyen til Nye Troms.

Noe for enhver

Forestillinga har i år fått navnet "ca. 1 milliard ganger morsommere" som spiller på bildeteksten som influenceren Sophie Elise skreiv til bildet med den berømte, lille posen med hvitt pulver på Instagram.

– Det ble et artig navn, ja. Vi jobbet litt med den, sier Amundsen.

Han forteller at de som kjøper seg billetter til en av de fem forestillingene som skal spilles på Rambergstua får se innslag med både nasjonale og lokale tema.

– Så blir det litt galskap også, sier Amundsen.

På programmet skal det være noe for enhver smak, og på Malangsrevyen så er det åpent for alle – også for barn.

– Det er vi stolte over og det er et veldig bevisst valg. Vi tenker at det er neste generasjon revyaktører som sitter på første rad. Alle foreldre skal føle at det er trygt å ha med seg barn på revyen. Det betyr ikke at vi ikke kan ha humor som kan være på kanten, men vi skal gjøre det så spiselig som mulig, sier Amundsen til Nye Troms.

Mange i sving

Han forteller at det er hele 30 aktører i sving under årets revy.

– Det er mange aktører i år. Vi er en fin gruppe der kanskje omtrent halvparten er ungdommer. Vi er noen av de samme gamle traverne, og så har vi til og med noen nye voksne og noen voksne som har vært med før som har kommet tilbake til oss igjen, sier Amundsen, og legger til at noen som har flyttet fra bygda kommer hjem før påske, bare for å være med på revyen.

I mange år har Malangsrevyen gjort det godt under NM i revy, som de har pleid å delta i.

– Om vi gjør det godt i år får vi ta det som en bonus. Vi har mulighet i år til å melde på både årets nummer og nummer fra tidligere, som enda ikke har vært med i NM. Så nå skal vi først spille revy, så får vi se litt hva som egner seg best til å delta i NM med, forklarer Amundsen.

Powered by Labrador CMS